ACTUEEL

Nieuwe training Agile Change Agent

Marjolein de Wit No Comments

Zest breidt trainingscurriculum uit met Agile Change Agent

Recent voegde wij een nieuwe training toe aan het curriculum van Zest Academy, te weten Agile Change Agent. Onze trainer Jeroen Geurtsen heeft zich hiervoor begin dit jaar via APMG-international geaccrediteerd.

Heeft uw organisatie behoefte aan Agile en Organisational Change op een praktische manier?

We komen graag in contact om de mogelijkheden voor een (online) training te bespreken.

Voor contact mail ons via zestacademy@zestgroup.nl

Zest organiseert 4 juni een E-housedag Consultancy

Zestgroup No Comments

Zestgroup organiseert op donderdag 4 juni 2020 een E-housedag Consultancy. 

Deelnemers…

  • …leren tijdens deze middag het bedrijf kennen
  • …krijgen een rondleiding op het kantoor van Zestgroup
  • …kunnen vragen stellen aan Zesters

Net als bij een fysieke inhousedag maar dan vanaf je computer!

Meer info over deze digitale kennismaking met Consultancy & Zest, zie hier >

5 young professionals digitaal begonnen bij Zest

Marjolein de Wit No Comments

** WELKOM ** Begin deze maand zijn de 5 young professionals – Lieke, Guy, Denise, Cas, Nino – bij ons gestart. Gelukkig hebben ze ons kantoor wel al gezien tijdens hun sollicitatiegesprekken die eerder dit jaar plaatsvonden.

Want… voor hen bij start deze maand geen handjes schudden met nieuwe collega’s, niet gezamenlijk lunchen aan de gedekte tafel, geen company update met BBQ waarbij alle collega’s ontmoet konden worden, geen trainingen volgen op ons kantoor in IJsselstein.

Maar een digitale onboarding, kennismakingen met collega’s per telefoon, mail of videobellen, trainingen via Teams, en intakes voor de klant vanuit huis. Zeker een bijzondere periode maar gelukkig is er door alle communicatiemiddelen vanuit huis veel contact onderling.

We stellen onze nieuwe talenten digitaal graag voor! >

Zestgroup GGD opdracht

Marjolein de Wit No Comments

** Samen staan we sterk ** Om het registratieproces van positief geteste COVID-19 patiënten te optimaliseren heeft de GGD Hart voor Brabant aan Zestgroup gevraagd mee te denken. De afgelopen 3 weken ging Zester Jacq Coppen versneld, met onder meer behulp van LEAN methodieken, samen met de GGD aan de slag om het meest efficiënte proces te vinden.

We zijn blij dat we op deze wijze onze bijdrage hebben kunnen leveren aan al het harde werk dat geleverd wordt ter bestrijding en behandeling van het Corona-virus.

Veel respect voor de GGD Hart voor Brabant en het mooie en harde werk dat zij levert. En top Jacq Coppen dat je deze uitdaging vanuit Zest samen met de GGD hebt opgepakt.

Jacq schreef zelf wat uitgebreider over zijn afgelopen 3 weken, lees het hier > 

Nieuwe Zest-trainer AgilePM®

Zestgroup No Comments

Wist je dat… onze collega Tom Buijs naast het verzorgen van ABC-Scrum Master® trainingen nu ook AgilePM® trainingen geeft? Recentelijk haalde hij hiervoor zijn APMG-international accreditatie via Zest Academy.

Interesse in een AgilePM® of ABC Scrum Master® training? We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jou en/of de organisatie waar je werkzaam bent. Voor contact mail ons via zestacademy@zestgroup.nl

Uiteraard bieden we (zeker gezien de huidige periode) online trainingen aan.

Ook op afstand bereikbaar

Zestgroup No Comments

De veiligheid en gezondheid van onze collega’s en klanten staan voorop.

De komende weken werken we vanuit huis, waarop we volledig ingericht zijn. Zo zorgen we ook op afstand voor de realisatie van projecten en opdrachten. Echter, sommige van onze opdrachtgevers behoren tot de vitale beroepen (bijvoorbeeld in de energievoorziening) en daar kan het noodzakelijk zijn om op locatie te zijn; daar volgen we de policy van de klant die uiteraard ook de RIVM-richtlijnen volgt.

Ook “op afstand” blijven wij beschikbaar en bereikbaar, al zal dat voorlopig vaker via mail, telefoon of video-conferencing verlopen.

We vragen uw begrip als er eventuele kindergeluiden op de achtergrond te horen zijn en begrijpen het volledig als dat aan uw zijde ook het geval is.

Sterkte zowel zakelijk als privé met de impact van alle maatregelen; hopelijk kunnen we elkaar snel weer de hand schudden!

10e editie van Zest-traineeship

Zestgroup No Comments

Vandaag is de laatste dag van de trainingsmaand van de Masterclass Business Consultancy van Zestgroup die in januari van start ging.

De afgelopen maand hebben 12 enthousiaste young professionals intensieve trainingen en gastcolleges op het gebied van consultancy gevolgd.

Hierin hebben zij o.a. de geaccrediteerde trainingen, PRINCE2® Foundation, Scrum Master®, Stakeholder Engagement® en Lean Six Sigma Yellow Belt® gedaan en deze heeft iedereen succesvol afgerond.

Amy, Jelmer, Jorn, Lars, Laurens, Lieke, Marije, Rhea, Rimke, Sjors, Stefan en Amy zijn klaar om aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers.

Wij wensen jullie allemaal veel werkplezier!

Ook interesse in onze Masterclass, bekijk de vacature >

Joris Westhof over zijn loopbaan bij Zest

Zestgroup No Comments

Onze collega Joris Westhof vertelt aan De Carrièrebus B.V./Medewerkers aan het woord over zijn loopbaan; gave ontwikkelingen, goede balans en mooie ambities voor de toekomst. Heel veel success nog binnen Zestgroup Joris!

Lees het hele verhaal van Joris >

Zestgroup stijgt naar plek 40!

Zestgroup No Comments

Na afgelopen jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Management en Consulting Top 50 te zijn opgenomen op plek 42 zijn we dit jaar verder gestegen in de ranglijst. Inmiddels bekleden we plek 40 en zijn we op plek 20 beland qua procentuele groei. Dit alles betreft verslagjaar 2018. Op basis van de groeicijfers over het afgelopen jaar verwachten we een sterke verdere stijging in de ranglijst te laten zien in een volgende editie. We bevinden in ons het midden van andere gerenommeerde adviesbureaus die net als wij groei hebben laten zien. Opvallend is dat in dezelfde periode ook een aantal grotere adviesbureau’s beperkte krimp hebben laten zien.

Terugkijkend op 2019, “best year ever” voor Zestgroup hebben we dankzij een zeer loyale klantenbase, kwalitatief hoogwaardige collega’s, best practices en pragmatische oplossingen voor onze klanten de meeste meerwaarde ooit kunnen realiseren.

We zijn trots op waar we staan, maar gaan niet achterover leunen. Door ons meer te focussen en te blijven vernieuwen zorgen we voor een blijvende meerwaarde voor onze klanten.

Grote dank gaat uit naar onze klanten, relaties en uiteraard ons gehele team.

Nieuw bestuur en uitgebreid MT voor groeiend Zestgroup

Zestgroup No Comments

“Afgelopen jaar is Zestgroup sterk gegroeid en vandaag de dag telt het adviesbedrijf zo’n 130 professionals. Om organisatorisch tegemoet te kunnen blijven komen aan de groeiende business, heeft Zestgroup enkele wijzigingen in de top doorgevoerd.” Lees het hele artikel op Consultancy.nl >

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!