ACTUEEL

Ook op afstand bereikbaar

Zestgroup No Comments

De veiligheid en gezondheid van onze collega’s en klanten staan voorop.

De komende weken werken we vanuit huis, waarop we volledig ingericht zijn. Zo zorgen we ook op afstand voor de realisatie van projecten en opdrachten. Echter, sommige van onze opdrachtgevers behoren tot de vitale beroepen (bijvoorbeeld in de energievoorziening) en daar kan het noodzakelijk zijn om op locatie te zijn; daar volgen we de policy van de klant die uiteraard ook de RIVM-richtlijnen volgt.

Ook “op afstand” blijven wij beschikbaar en bereikbaar, al zal dat voorlopig vaker via mail, telefoon of video-conferencing verlopen.

We vragen uw begrip als er eventuele kindergeluiden op de achtergrond te horen zijn en begrijpen het volledig als dat aan uw zijde ook het geval is.

Sterkte zowel zakelijk als privé met de impact van alle maatregelen; hopelijk kunnen we elkaar snel weer de hand schudden!

10e editie van Zest-traineeship

Zestgroup No Comments

Vandaag is de laatste dag van de trainingsmaand van de Masterclass Business Consultancy van Zestgroup die in januari van start ging.

De afgelopen maand hebben 12 enthousiaste young professionals intensieve trainingen en gastcolleges op het gebied van consultancy gevolgd.

Hierin hebben zij o.a. de geaccrediteerde trainingen, PRINCE2® Foundation, Scrum Master®, Stakeholder Engagement® en Lean Six Sigma Yellow Belt® gedaan en deze heeft iedereen succesvol afgerond.

Amy, Jelmer, Jorn, Lars, Laurens, Lieke, Marije, Rhea, Rimke, Sjors, Stefan en Amy zijn klaar om aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers.

Wij wensen jullie allemaal veel werkplezier!

Ook interesse in onze Masterclass, bekijk de vacature >

Joris Westhof over zijn loopbaan bij Zest

Zestgroup No Comments

Onze collega Joris Westhof vertelt aan De Carrièrebus B.V./Medewerkers aan het woord over zijn loopbaan; gave ontwikkelingen, goede balans en mooie ambities voor de toekomst. Heel veel success nog binnen Zestgroup Joris!

Lees het hele verhaal van Joris >

Zestgroup stijgt naar plek 40!

Zestgroup No Comments

Na afgelopen jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Management en Consulting Top 50 te zijn opgenomen op plek 42 zijn we dit jaar verder gestegen in de ranglijst. Inmiddels bekleden we plek 40 en zijn we op plek 20 beland qua procentuele groei. Dit alles betreft verslagjaar 2018. Op basis van de groeicijfers over het afgelopen jaar verwachten we een sterke verdere stijging in de ranglijst te laten zien in een volgende editie. We bevinden in ons het midden van andere gerenommeerde adviesbureaus die net als wij groei hebben laten zien. Opvallend is dat in dezelfde periode ook een aantal grotere adviesbureau’s beperkte krimp hebben laten zien.

Terugkijkend op 2019, “best year ever” voor Zestgroup hebben we dankzij een zeer loyale klantenbase, kwalitatief hoogwaardige collega’s, best practices en pragmatische oplossingen voor onze klanten de meeste meerwaarde ooit kunnen realiseren.

We zijn trots op waar we staan, maar gaan niet achterover leunen. Door ons meer te focussen en te blijven vernieuwen zorgen we voor een blijvende meerwaarde voor onze klanten.

Grote dank gaat uit naar onze klanten, relaties en uiteraard ons gehele team.

Nieuw bestuur en uitgebreid MT voor groeiend Zestgroup

Zestgroup No Comments

“Afgelopen jaar is Zestgroup sterk gegroeid en vandaag de dag telt het adviesbedrijf zo’n 130 professionals. Om organisatorisch tegemoet te kunnen blijven komen aan de groeiende business, heeft Zestgroup enkele wijzigingen in de top doorgevoerd.” Lees het hele artikel op Consultancy.nl >

Consultancybedrijf Zestgroup en BPM-provider SPNP intensiveren samenwerking

Zestgroup No Comments

We starten het jaar goed! Na meer dan tien jaar te hebben samengewerkt en tientallen klanten te hebben geholpen met business procesmanagement, hebben BPM-aanbieder SPNP Consulting en Zestgroup elkaar benoemd tot preferred supplier partner.

Jeroen Schuuring (SPNP) en Wouter Kamoen (Zestgroup) vertellen er meer over in een interview aan Consultancy.nl, lees het hier >

Nieuwe Scrum trainers bij Zest

Marjolein de Wit No Comments

Onze collega’s Tom Buijs en René Kerstjens zijn sinds kort APMG-geaccrediteerde Scrum trainers. Wij wensen René en Tom veel plezier met het verzorgen van de trainingen!

Zest Scrum trainers

Inhousedag Consultancy november 2019

Marjolein de Wit No Comments

Goedemiddag! Wij kijken terug op een geslaagde Inhousedag Consultancy die gisteren plaatsvond. Na de inlooplunch en kennismaking gingen de deelnemers aan de slag met een consultancy game. In de speeddate-sessies die volgden konden de deelnemers vragen stellen aan Zesters zodat zij een goed beeld kunnen vormen over Zestgroup en het werk als Business Consultant. De dag werd afgesloten met een korte evaluatie en een aangeklede borrel. Iedereen bedankt voor de leuke kennismaking en geslaagde dag!

Zestgroup inhousedag

Zest in gesprek met Consultancy.nl over nieuwe kantoor

Marjolein de Wit No Comments

Zestgroup is, zoals vele van jullie weten, afgelopen zomer verhuisd binnen IJsselstein. Inmiddels werken wij hier met veel plezier alweer een paar maanden in ons prachtige kantoorpand.
Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de redactie van Consultancy.nl. Zij spraken met onze collega’s Celine Kraft en Ramon van der Wal, die hun ervaringen deelden over onze nieuwe werkomgeving.

Lees het hele artikel:  Zestgroup betrekt nieuw kantoor in IJsselstein

Let’s Go LEAN

Zestgroup No Comments

Let’s go Lean! Onze collega en Lean expert Jacq Coppen blikt terug op een uitdagend Lean Transformatie Programma dat hij bij Nederland Isoleert BV (een van de externe partners van Essent) heeft uitgerold. Jacq kijkt met genoegen terug op deze periode waarin een echte verandering heeft plaatsgevonden met als uitgangspunt klanten snel en gemakkelijk helpen.

Lees het volledige artikel over dit Lean Transformatie Programma >

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!