ACTUEEL

Wederom een Masterclass!

Zestgroup No Comments

Vanaf 1 september 2017 staat de inmiddels 5e Zest Masterclass Business Consultancy op de planning. De selectieprocedure hiervoor is inmiddels opgestart. Heb je interesse in de Masterclass, dan horen we graag van je. 33 jonge ambitieuze net-afgestudeerden gingen je voor in onze vorige Masterclasses. Ben jij ons volgende talent?

> Lees alles over onze Masterclass Business Consultany (PDF)

Sales/accountmanager | Reageer nu!

Zestgroup No Comments

Wij zijn op zoek! Ben jij enthousiast, creatief en in het bezit van doorzettingsvermogen? New business creëren en bestaande business uitbreiden is wat jij leuk vindt? Sluit jouw profiel aan op wat wij zoeken? We horen graag van je!

> Bekijk de vacature hier

Kennisontwikkeling vinden wij belangrijk

Zestgroup No Comments

Naast de op maat gemaakte trainingsmaand van onze Masterclass Business Consultancy die wij in februari gaven waarin veel trainingen aan bod kwamen voor onze junior medewerkers, hebben we inmiddels ook een hoop ervarenere Zesters mogen opleiden in AgilePM®, Scrum, BiSL® en MoV® de eerste jaren van 2017 met een hoop nieuwe certificeringen als gevolg. Well done collega’s!

Op sportieve wijze netwerken

Zestgroup No Comments

Gezelligheid, netwerken, sportief bezig zijn en een heerlijke barbecue!

Op 18 mei gaan wij samen met onze klanten en relaties op sportieve wijze samen aan de slag op de beachvolleybalvelden in Eindhoven.

Zie uitnodiging voor meer informatie (PDF) >>

10 young professionals aan de slag!

Zestgroup No Comments

Op 1 maart start bij Zestgroup de 4e Business Consultancy Masterclass. 10 net-afgestudeerden, young professionals volgen een intern trainingstraject, gevolgd door een maand stage bij onze klanten. Het worden 2 pittige en leervolle maanden wijst de ervaring uit, we wensen de nieuwe Zesters veel succes!

10 jarige samenwerking

Zestgroup No Comments

Afgelopen jaar stond in het teken van 10 jaar succesvolle samenwerking tussen Zest Industries en NXP. Het jubileum is op een feestelijke manier gevierd met een diner en gezellig avondje bowlen. Niet alleen de medewerkers maar ook de bedrijven zelf zijn volop in beweging, want de dynamische semiconductor sector wordt gekenmerkt door transities met fusies en overnames. Zo hebben consultants van Zest het afgelopen jaar hun bijdrage geleverd aan de integratie van NXP met Freescale en de ontkoppeling van pasgeboren dochter Nexperia. Komend jaar zal in het teken staan van de overname door en integratie met Qualcomm, die samen met NXP een top 5 speler gaat vormen van wereldformaat! Kortom, wij zien uit naar een nieuw jaar vol mooie kansen, succesvolle transities en ontwikkeling van NXP!

Wij zoeken een stagiair!

Zestgroup No Comments

Wij zijn per direct op zoek naar een gezellige en gemotiveerde stagiair voor 24-32 uur in de week die ons gezellige team in IJsselstein komt versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse marketing, communicatie, office en event gerelateerde activiteiten. We bieden je een leuk en veelzijdig werkpakket!

Lees de stage-omschrijving en reageer als jij in het profiel past! We zijn benieuwd!

De ervaringen van een Zest trainee

Zestgroup No Comments

Unieke mogelijkheden voor de energietransitie

Zestgroup No Comments

Zestgroup geeft handen en voeten aan de Energietransitie

Heeft u een project of initiatief opgestart gelinkt aan de energietransitie en wilt u profiteren van professionele kennis en kunde?

Er is veel optimisme als het gaat om het nemen van initiatief op het gebied van de energietransitie en daar worden we enthousiast van! Tegelijkertijd zien we ook dat, met name jonge organisaties, soms wel wat advies kunnen gebruiken. Daarom stelt Zestgroup haar kennis van de energiemarkt en skills om projecten succesvol te laten verlopen, graag beschikbaar.

> Lees wat wij voor uw startende project of initiatief kunnen betekenen

Ook in 2017 een Zest Masterclass Consultancy op de planning!

Zestgroup No Comments

In 2017 zijn wij voornemens wederom een Zest Masterclass Consultancy te organiseren voor jong, ambitieus talent.

Ben jij (< 2 jaar geleden) HBO / WO afgestudeerd in de richting van (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, MER? En ben jij doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend, gemotiveerd? Heb jij oog voor samenwerking en ben je in het bezit van analytisch en procesmatig inzicht? Dan zoeken wij jou!

> Lees hier verder over de Zest Masterclass Consultancy

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder.