Hi Consultant!

Bij Zestgroup zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en vooral leergierige nieuwe collega’s. Van het ondersteunen van de energietransiatie tot het optimaliseren van technisch inkopen: onze kennis is net zo breed als ons klantenportfolio. En wij zijn altijd opzoek naar nieuwe kennis. Struin rond op deze pagina en kom alles te weten over Zest! Word jij onze nieuwe collega?

Zestgroup is een consultancy- en projectbureau gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen zoals de optimalisatie van bestaande business of bijvoorbeeld de transitie naar een nieuwe organisatie. Het helpen verbeteren van bedrijven en organisaties zit in ons DNA. Het met plezier en op heldere wijze analyseren van organisaties, systemen en processen en het met daadkracht verbeteren hiervan zijn de kerncompetenties van onze medewerkers. Zestgroup is opgedeeld in drie labels, die elk een eigen specialisatie hebben.

Waar wij ons mee bezighouden

 • Consultancy

  Precies hetzelfde blijven doen is niet altijd de oplossing. Met het realiseren en doorontwikkelen innovatieve businessmodellen maken we vaak het onderscheid. Innovatie is pas innovatie als het daadwerkelijk gerealiseerd is.

 • Procesmanagement

  Het optimaliseren van ketens en activiteiten om meer efficiëntie en effectiviteit te bewerkstelligen is ons uitgangspunt. Wij zorgen er veelal voor dat operationele processen goed aansluiten op de strategie van het bedrijf.

 • P3O

  Inzicht in de voortgang van de waardecreatie binnen projectenportfolio. Het biedt de juiste tools om ervoor te zorgen dat programma’s en projecten op koers blijven en aansluiten bij de strategie van een bedrijf.

 • Procurement & Contracting

  Het leveren van toegevoegde waarde door het toepassen van kennis, brede branche-ervaring en een hands-on mentaliteit.

 • Agility services

  Wij halen meer uit portfolio, programma's en projecten door een reeks van geïntegreerde oplossingen met als doel het verkrijgen van meer grip op de 3 P's.

Zesters aan het woord

Tom Buijs

"Bij Zest werken betekent voor mij: Veel vrijheid om voor elke klant specifiek een werkend eindresultaat neer te zetten. Om met bewezen projectmanagement- en verander methodieken in de hand bij elke klant die verandering voor elkaar te krijgen die voor die klant blijvend wordt geïmplementeerd. Of dit nu een complete reorganisatie is of een ICT wijziging, samen lossen wij het op."

Richard de Jong

"Ik werk vanuit Zest op dit moment voor een grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur. Omdat de markt en het transport van energie 24/7 doorgaat kan mijn dag er ineens heel anders uitzien dan gepland. Flexibiliteit en het beste resultaat willen behalen is hierbij een must! Zest is voor mij: Écht onderdeel uitmaken van een bedrijf dat professionals in dienst heeft, en ik mag daar onderdeel van uitmaken. Je krijgt als Zester de ruimte om mee te denken en bouwen aan Zest. Hoe gaaf is dat?"

Robert-Jan van den Berg

"Bij Zest werken betekent voor mij door de razend snel veranderende wereld en digitale revolutie moeten bedrijven hun business model op de schop nemen. Zest praat er niet alleen over, maar helpt bedrijven succesvol te transformeren. Zesters zijn ondernemende consultants met passie voor de sector en klant. We willen elke keer de klant verrassen. Nooit stilstaan. Ga je eigen energie achterna. Maak van je karakter je beroep!"

Zest in cijfers

Zest in cijfers

zesters
trainingen beschikbaar
gemiddelde km woon-werkafstand

Selectie van onze klanten

dsm 
 
oxxio-130x130-kleurdsp-130x130-kleur

   

Openstaande vacatures

Traineeship
Geplaatst 2 maanden geleden

De Masterclass Business Consultancy bereidt je voor om op vraagstukken van onze klanten in te spelen. De Masterclass Business Consultancy bestaat uit een trainings-, een ervarings- en een opdrachttraject.

Lees meer

Senior
Geplaatst 2 maanden geleden

Als PMO-consultant ben je verantwoordelijk voor ontwerp, executie, controle, relatie, documentatie en rapportage van projecten, programma’s en/of portfolio’s.

Lees meer

Senior
Geplaatst 1 jaar geleden

Consultants die binnen Capital Investment Projecten onze klanten ondersteunen bij het definiëren van contracting strategieën, het uitvoeren van tenders/contracting, het uitvoeren van contractmanagement of het uitvoeren van procurement categorie management. Het omzetten van spend analyses in plannen, om zo de procurement organisatie van de klant verder te professionaliseren en het realiseren van structurele kostenbesparingen.

Lees meer

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!