Masterclass Consultancy Werkstage

Biedt u onze trainees een vliegende start?

Vanaf eind 2015 tot nu organiseerden Zest een 4 keer een Zest Business Consultancy Masterclass. Hiermee zijn 33 net-afgestudeerden, zeer enthousiaste en ambitieuze kandidaten opgeleid tot business consultants. Belangrijk onderdeel van dit programma is het opdoen van werkervaring. Eind 2017 hebben we voor u een 10-tal enthousiaste trainees aan de start van hun carrière, beschikbaar voor een stageplek. Helpt u hen op weg? Biedt u hen de kans om ervaring op te doen?

Zest wil graag de kansen vergroten voor startende werknemers in de consultancy branche. Zij biedt jonge starters met de Masterclass Consultancy de kans om zich voor te bereiden als consultant op de arbeidsmarkt. Door de combinatie van theoretische en case-based trainingen die de trainees in de eerste maand van het programma volgen, staan zij de maand erop paraat om als stagiair een vliegende start te maken bij een ambitieus bedrijf. Uw bedrijf?

Heeft u een klus die maar niet af komt? Is er extra mankracht nodig of een frisse kijk van een ambitieuze trainee? Of is er behoefte aan een analyse waarvoor u zelf geen tijd kunt vrijmaken? Onze trainees willen graag ermee aan de slag! Uiteraard presenteren zij tussentijds en na afronding hun resultaten middels een rapport of presentatie (in onderling overleg te bepalen).

Wij bieden uw organisatie

  • Enthousiaste, ambitieuze trainees die net een speciaal door Zest ontwikkeld consultancy trainingsprogramma hebben afgerond
  • Begeleiding van de trainees door een senior Zest consultant
  • Kosteloze inzet van trainees, in ruil voor werkplek, koffie en ruimte voor intervisie

Periode

Als u belangstelling heeft, bepalen we graag samen met u de stage-opdracht voor 1 of meerdere trainees. Samen stellen we een uitdagend werkpakket van 2 of 4 weken op waar de trainee van kan leren, zich voorbereidt op de arbeidsmarkt en waarmee waarde aan uw bedrijf kan worden toegevoegd.

Meer informatie

Heeft u interesse? Laat het ons weten via [email protected]
We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Zestgroup

Zestgroup is een snelgroeiende consultancy organisatie met een unieke positie in de consultancy markt. De missie van Zestgroup is organisaties helpen zichzelf aan te passen en te verbeteren om daarmee waarde voor hun klanten toe te voegen, vandaag en in de toekomst. Met een hands-on mentaliteit bieden wij aan onze klanten oplossingen en advies die het verschil maken. Onze klanten waarderen ons zeer om onze deskundigheid en kennis van hun branche. In nauwe samenwerking met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen, met blijvende meerwaarde.

> Meer over de mogelijkheden voor uw organisatie van deze stage

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie

Meer informatie, reageren, solliciteren; we horen het graag!