Procurement & Contracting

Achieving Procurement Excellence. Together.

De divisie Zest Purchasing kenmerkt zich als dé specialist in zowel Projectinkoop (CAPEX) als NPR Category Management Techniek (MRO).

Bij al haar opdrachtgevers in binnen- en buitenland realiseert Zest Purchasing daadwerkelijk toegevoegde waarde. Dit doen wij door het toepassen van onze kennis, brede branche-ervaring en een hands-on mentaliteit.

In de sectoren Energy, Pharmacy, Food & Beverage, Chemie, Oil & Gas, Maritiem, GWW (Infra & Utiliteit), Heavy Industry en Health/Nutrition hebben wij reeds het verschil kunnen maken.

CAPEX Inkoop

Toegevoegde waarde in CAPEX projecten wordt gerealiseerd door het succesvol invullen van zowel de inkoop- als de contractmanagement-rol. Zest Purchasing denkt niet alleen na over een goede contracting-strategie maar realiseert ook succesvolle tendertrajecten en contractonderhandelingen. Risico’s managen wij door ze vooraf in kaart te brengen en te controleren vanuit onze rol als contract- en claimmanager.

CAPEX Platform

Zest Purchasing is de initiator van het succesvolle CAPEX Platform Nederland. Vele multinationals zijn lid van dit platform dat streeft naar kennis uitwisseling en kennis ontwikkeling op het gebied van CAPEX inkoop.

Ook is Zest Purchasing in Jakarta actief met een Platform Project Procurement & Contracting Management.

Technische inkoop

Zest Purchasing heeft een indrukwekkende track record in het optimaliseren van technisch inkopen. Met een gerealiseerde out-of-pocket kostenbesparing verbeteren wij de processen en systemen van onze klanten. Met onze Game Changer “Inkoopcombinatie Nieuwe Stijl” maken wij het verschil voor onze klanten.

Onze consultants bij u aan de slag?

Wij selecteren onze professionals zorgvuldig en u kunt zelf de klik ervaren. We zorgen voor diversiteit en beschikbaarheid. Met onze assessments en toolbox wordt uw inkoop professioneler. Uiteraard staan we altijd open voor uw inbreng.

Neem voor meer informatie contact op met:
Robert Willems | [email protected] | +31 (0)6 27 19 30 32

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!