Capital Project Execution Solutions

Oplossingen voor CAPEX-projecten

Projectvertragingen en het niet halen van de kwaliteitseisen, zijn grote uitdagingen die kapitaal intensieve projecten met zich meebrengen. Deze uitdagingen uiten zich vaak in een aanzienlijke negatieve financiële impact voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Een verandering in werkwijze kan alleen succesvol zijn door een intensieve samenwerking tussen de verschillende benodigde vakdisciplines. Dit laatste is vaak ook al een uitdaging op zich.

Zestgroup speelt in op deze uitdagingen en brengt de meest belangrijke disciplines samen in een internationaal multidisciplinair samenwerkingsmodel.Zestgroup-CEST-multidiciplinairy-model

Aanpak

De eerste prioriteit is om de meest nijpende CAPEX projectproblemen op te lossen. Dit doen wij altijd lean en mean: wij brengen alle benodigde experiste samen en zorgen dat het binnen een korte tijd wordt opgelost.
Zestgroup-CEST-Aanpak
De volgende stappen zijn volledig gericht op het voorkomen van toekomstige problemen en de implementatie van de verbeterde situatie in de governance van een organisatie.

Tot slot worden de resultaten geïntegreerd als onderdeel van een duurzame oplossing binnen een bedrijf.

Diensten

Ons internationaal multidisciplinaire samenwerkingsmodel is doeltreffend in alle branches. We bieden een breed scala aan diensten, waarbij we per situatie de gewenste vakdisciplines bundelen in een core-team.
Zestgroup-CEST-Aanpak

Partners

Zestgroup heeft met meerdere vooraanstaande internationale partijen een langdurige partnerrelatie waarmee alle vakdisciplines worden afgedekt en een multidisciplinaire samenwerking mogelijk maakt.

Meer info > Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!