Werken@Zest

Zest is continu opzoek naar ambitieuze en vooral gezellige collega’s!

Werken bij Zest betekent werken in een bedrijf waarbij samenwerken, elkaar inspireren en uitdagen, gezelligheid en enthousiasme belangrijk zijn. Heb jij zin om samen met andere Zesters aan de slag te gaan bij een van onze klanten en te werken aan een blijvende oplossing met meerwaarde voor de opdrachtgever? We zijn benieuwd naar je! Als jij jezelf herkent in een van onze vacatures en als je je kunt vinden in onze kernwaarden zijn wij heel benieuwd naar je. We ontvangen graag je motivatie en CV!

Openstaande vacatures van dit moment

Sales/Accountmanager
Als key accountmanager weet je met enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen new business te creëren en bestaande business uit te breiden.
Stagiair Marketing & Communicatie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse marketing, communicatie, office en event gerelateerde activiteiten. We bieden je een leuk en veelzijdig werkpakket!
Senior Projectmanager Manufacturing
Als senior business project manager manage je uitdagende projecten van A tot Z. Door jouw bijdrage wordt de oplossing die je met je project team hebt ontworpen geïmplementeerd en worden de business benefits van het project behaald.
Inkooptalent (HBO/WO)
Wij zoeken ambitieus inkooptalent!
Lean Six Sigma Black Belt expert
Ben jij de ervaren Master Black Belt die wij zoeken? Heb je aantoonbare ervaring als verantwoordelijke voor een volledige Lean transformatie van een bedrijf of onderdeel? Dan zoeken we jou!
Inkooptalent (HBO/WO)
Wij zoeken ambitieus inkooptalent!
Inkoop Consultant (>3 jaar ervaring)
Toe aan de volgende stap? Uitdaging voor ondernemende personen met commerciële achtergrond.
Hands-on Agile Coach
Ben jij de verbindende schakel in het ontwikkelproces en coach jij teams naar het volgende maturity level in Agile?
Agile Tester
Je vindt het een uitdaging om in te spelen op veranderingen en hebt de drive om je te verdiepen in de nieuwe manier van software testen.
Ervaren Scrum Master / Agile Coach (>3 jaar ervaring)
Als Scrum master / Agile coach ben je een expert op het gebied van Agile/ Scrum en bezit je een grote mate van veranderkracht.
Trainee Masterclass Consultancy
Heb je interesse in een volgende Masterclass, dan horen we graag van je!
Medior Business Consultant (>3 jaar ervaring)
Je hebt een paar jaar ervaring als projectmanager en zoekt je een nieuwe uitdaging.
Senior Business Consultant (>6 jaar ervaring)
Heb jij meer dan 6 jaar ervaring en wil je graag aan de slag om de klant blijvende meerwaarde te bieden?
Senior Project Manager (>6 jaar ervaring)
Je bent in staat een project (business en IT) van A tot Z op een goede manier te leiden tot een succesvol eindresultaat: tevreden klanten.
Project Management Office Consultant
In deze functie acteer je als een strategische partner van de projectmanager en je behoudt te allen tijde overzicht over de projectstatus.

 

 

Wij zoeken jou!

Wij zijn continu opzoek naar ambitieuze en gezellige nieuwe collega's! Herken jij jezelf in onze kernwaardes en staat er een passende vacature voor jou open? Bel of mail ons en we maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie!

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder.