Vacature Traineeship | Masterclass Business Consultancy

In de Traineeship | Masterclass Business Consultancy word je volledig klaargestoomd om op vraagstukken van onze klanten in te spelen. De Masterclass  bestaat uit een trainingstraject en een ervaringstraject. De Masterclass Consultancy is opgebouwd uit de volgende fasen:

  • Tijdens het trainingstraject volg je een maand training van gecertificeerde en zeer ervaren trainers. Trainingen die op het programma staan, zijn onder andere: PRINCE2® Foundation, Agile / Scrum, Lean Six Sigma Yellow Belt, Stakeholder Engagement, Personal Skills, Consulting Skills, Purchasing, Energy Business Fundamentals, Value BPM, IT Service Management, Intake & CV, ICT- & data-essentials.
  • Tijdens het ervaringstraject loop je mee met een senior consultant van Zest en leer je de fijne kneepjes van het consultancy-vak zodat je daarna volledig zelfstandig bij onze klanten aan de slag kunt.
  • Vervolgens ga je aan de slag als business consultant bij klanten van Zest en word je begeleid door een ervaren collega van Zest. Via dit traject ontwikkel je je binnen een jaar tot junior business consultant. Uiteraard stimuleren we je in het volgen van vervolg opleidingen.

Ben jij < 2 jaar geleden HBO / WO afgestudeerd in de richting van (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, MER, wis-, schei-, natuurkunde? En ben jij doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend, gemotiveerd? Heb jij oog voor samenwerking en ben je in het bezit van analytisch en procesmatig inzicht? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden jou

  • Een volledig op het consultancy-vak gericht trainingstraject
  • Een uniek en ondernemend arbeidsvoorwaarden pakket
  • De mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische, snelgroeiende organisatie, actief bij nationale en internationale bedrijven
  • Veel ruimte en begeleiding om je potentie maximaal te benutten in de ontwikkeling van je carrière bij Zestgroup

Aanvang

Jaarlijks zijn er meerdere instroommomenten voor de Masterclass Consultancy. Heb je interesse in de Masterclass, dan horen we graag van je.

Interesse?

We ontvangen je CV en motivatie graag op hrm@zestgroup.nl. We nemen binnen 2 weken contact met je op.

Let op: omdat onze opdrachten- en klantendatabase voornamelijk Nederlandstalig is, zoeken wij collega’s die Nederlands als moedertaal hebben.

Meer informatie over Zestgroup

Zestgroup is een snelgroeiende consultancy organisatie met een unieke positie in de consultancy markt. De missie van Zestgroup is organisaties helpen zichzelf aan te passen en te verbeteren om daarmee waarde voor hun klanten toe te voegen, vandaag en in de toekomst. Met een hands-on mentaliteit bieden wij aan onze klanten oplossingen en advies die het verschil maken. Onze klanten waarderen ons zeer om onze deskundigheid en kennis van hun branche. In nauwe samenwerking met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen, met blijvende meerwaarde.

De “Zester” is doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend en gemotiveerd. Ben jij dat ook? Dan horen we graag van je!


Een van de trainers van Zest Academy over de Masterclass Consultancy

> Jeroen Geurtsen | Trainer Zest Academy

Lees hier de ervaringen van andere net afgestudeerden die inmiddels de Masterclass hebben afgerond en aan de slag zijn bij onze klanten:

> Martijn Korpershoek | Business Consultant

> Alex Pielaet | Trainee Masterclass Consultancy

 

Meer informatie

Meer informatie, reageren, solliciteren; we horen het graag!