Samer Popalziy

''Ik houd mijn kennis op peil door het deelnemen aan focusgroepen en kennisavonden.''

Een aantal jaar geleden heb ik ervoor gekozen om deel te nemen aan de Masterclass Business Consultancy. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging waar ik mijzelf, in een korte periode, verder in kon ontwikkelen. De Masterclass Business Consultancy leek mij een goede mogelijkheid hiervoor. Daarnaast wist ik niet precies welke rol ik binnen het bedrijfsleven wou bekleden. Als consultant beschik je over de mogelijkheid om verschillende rollen binnen het bedrijfsleven te ervaren. Deze variatie van werkzaamheden sprak mij erg aan in de periode dat ik aan de Masterclass begon.

Diverse rollen

De afgelopen jaren heb ik hele diverse rollen bekleed binnen verschillende bedrijven. Voorbeelden van deze rollen zijn: Business analist, PMO, Externe auditor, Test coördinator en Functioneel beheerder. Door de diversiteit van de rollen beschikte ik over een uiteenlopend takenpakket per rol. Dit liep uiteen van het meewerken met verschillende afdelingen (productie) tot het analyseren en het begeleiden van Change bij opdrachtgevers.

”In de afgelopen twee jaar ben ik erachter gekomen dat ik het heel uitdagend vind om mee te werken aan Change Projecten. Ik heb de intentie om in de toekomst dit soort projecten te begeleiden.”

 

Certificaten en ontwikkeling

Tijdens de Masterclass heb ik, naast het ondersteunen van klanten, verschillende skills en vaardigheden ontwikkeld. Ook heb ik diverse certificaten verkregen voor verschillende methodieken. Daarnaast heb ik ook mijn algemene vaardigheden als; analyseren, presenteren en sociale vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Bovendien, wat voor mij persoonlijk goed werkt, is het volgen van focusgroepen en deel te nemen aan kennisavonden binnen Zestgroup. Op deze manier ben ik in staat de kennis en vaardigheden die ik tijdens de Masterclass heb opgedaan, op peil houden en nog verder ontwikkelen.

Door snel schakelen werd het alsnog een succes!

Een verhaal waar ik met een lach op terugkijk is Glow in the Dark Golf. Bij een van mijn opdrachten kreeg ik de taak om een teamuitje te organiseren. Dit pakte echter niet uit zoals ik voor ogen had. Ik had voorgesteld om Glow in the Dark Golf te gaan doen en ik had daarbij een leuke locatie geregeld. Toen we op de locatie gearriveerd waren, kwamen we midden in een kinderparty terecht. Gelukkig heb ik snel kunnen schakelen en een paar bowlingbanen kunnen huren bij de bowlingbaan ernaast. Uiteindelijk werd het toch nog een succes!

Is de Masterclass Business Consultancy iets voor jou? Bekijk hier de vacature!

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!