Zestgroup bestaat 15 jaar!

We hebben het maximale nog lang niet bereikt en we gaan met de voorgenomen groei door.

We zijn enorm verheugd om te kunnen zeggen dat Zestgroup inmiddels al 15 jaar lang haar klanten ondersteund om veranderingen op de meest effectieve wijze te implementeren zodat zij in hun dienstverlening blijven excelleren.

Zestgroup is een consultancybureau dat in 2003 is opgericht. Doel was het neerzetten van een consultancybureau dat klanten helpt bij het optimaliseren van processen en daarbij de klant zo goed als mogelijk ontzorgt. Zestgroup is ontstaan vanuit de visie van oprichter Jos Kraft op:

  • Procesmanagement | Een consultancybureau die klanten ondersteunt bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.
  • Bedrijfscultuur | Een cultuur die zich kenmerkt door ondernemerschap, acteren als één team, onderling vertrouwen en respect en hard werken. Daarnaast is er ook tijd voor reflectie, het samen delen van successen, zorgen voor continuïteit en bovendien veel plezier in het werk.
  • Kwaliteit | Kwaliteit is voor Zestgroup één van de belangrijkste drijfveren. Kwaliteit van mensen en diensten. Coaching en opleiding, met Continous Improvement als belangrijkste basis.

In de eerste jaren na de oprichting van Zestgroup heeft het een behoorlijke groei doorgemaakt. Zestgroup was goed op weg naar het doel dat Jos voor ogen had: uitblinken met kwaliteit. Hoewel ook Zestgroup rond 2008 last heeft gehad van de financiële crisis, heeft het bedrijf zich ook daar goed doorheen geslagen. Toen de economische “crisisjaren” voorbij waren, bestond Zestgroup voornamelijk uit senioren. Om meer diversiteit aan te kunnen bieden en de balans te vinden tussen junior, medior en senior, start Zestgroup eind 2015 als eerste bedrijf in de markt met een uniek opleidingstraject. Ambitieuze net afgestudeerden krijgen hierbij de kans om in de consultancy te starten en te groeien. Doormiddel van trainings- en coachingprogramma – genaamd Masterclass Business Consultancy – wordt een goede basis meegegeven voor de business consultancy en projectmanagement.

Ron Saas (COO) over Zestgroup

Vanaf de eerste jaren na de oprichting van Zestgroup maak ik deel uit van de Zest-familie. Ik ben trots op alles wat we gedaan en bereikt hebben. Ook de mindere fasen hebben ons gevormd tot waar we nu staan. En daar ben ik erg trots op.

Zestgroup heeft zich in 15 jaar ontwikkeld tot een middelgroot consultancybureau met meer dan 100 collega’s. In de loop der jaren heeft Zestgroup een klantenbestand opgebouwd van vele diverse klanten uit alle sectoren. Leuke klanten die ons als bedrijf hebben laten ontwikkelen en gezorgd hebben dat we een uitdagende groei hebben doorgemaakt. Zestgroup heeft op de drie gebieden die bij het oprichten centraal stonden – en nog steeds centraal staan – een behoorlijke groei doorgemaakt. We hebben het maximale nog lang niet bereikt en we gaan met de voorgenomen groei door.

Over nog eens 15 jaar is Zestgroup een consultancybureau dat opdrachten van klanten uitvoert vanuit een projectverantwoordelijkheid, waarbij de klant maximaal ontzorgd wordt, met gezellige collega’s die herkend en gewaardeerd worden door hun uitstekende kwaliteit, committent en gedrevenheid om de opdracht met succes af te ronden en met het behoud van onze open bedrijfscultuur. Met het huidige Zest-team en de groei die we doormaken, komt dit zeker goed!

Zestgroup bedankt al haar collega’s voor de inzet die zij de afgelopen jaren hebben geleverd. Wij waarderen de uitzonderlijke inzet van iedere Zester die ervoor gezorgd heeft dat wij 15 jaar lang uitstekende kennis en resultaten opgeleverd hebben.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!