Aan de slag met trends!

Aan de slag met trends!

Zestgroup No Comment

De thema’s waar Zest consultants met passie aan werken zijn vaak zeer actueel en vragen om ‘thought leadership’, ondernemerschap, management vaardigheden en creativiteit. Enkele voorbeelden:

De digitale economie

De nieuwe digitale economie creëert kansen en vereist transformaties met grote impact op mensen, technologie en processen. Time-to-market is daarbij essentieel voor veel klanten. Zest heeft ervaren transitiemanagers en methodieken die klanten helpen veranderingen snel en gecontroleerd uit te voeren

De energietransitie

De energietransitie raakt veel bedrijven en vraagt om executiekracht, Zest is een projectpartner voor bedrijven zowel binnen als buiten de energiesector, bestaande en nieuwe spelers. Zest loopt voorop en is naast project partner ook een vertrouwde kennispartner op dit gebied.

De agile organisatie

De transitie naar Agile werkwijzen wordt door Zest Academy ondersteund met Awaress  programma’s zoals de Agile LEGO Game, trainingen (Agile PM, Scrum) en coaching van teams door ervaren SCRUM masters. We hebben inmiddels een mooi trackrecord opgebouwd hierin.

> Recente projecten van Zest treft u hier aan

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!