ACTUEEL

Inhousedag consultancy was een succes

Fardeau Gradus No Comments

Gisteren vond de Inhousedag Consultancy plaats bij Zestgroup. Deze dag werd georganiseerd zodat geïnteresseerden meer konden leren over Zestgroup en het Masterclass Business Consultancy traject dat Zestgroup aanbiedt.

Om 12 uur werden de deelnemers verwelkomd met een heerlijke lunch. Erna startte Ramon van der Wal (CEO Zestgroup) de middag met een kennismaking en uitleg van de dag. Hierna gingen de deelnemers aan de slag met een consultancy game onder begeleiding van drie consultants, waarbij ze verschillende werkwijzen zoals Agile en Waterfall konden toepassen.

Na een korte pauze volgde de speeddates en kregen de kandidaten de kans om samen te zitten met mensen van verschillende afdelingen bij Zestgroup zoals Managers, Senior consultants, Junior consultants, onze recruiter en iemand van HR.

De middag werd afgesloten met een borrel. Gedurende de middag was het enthousiasme en de energie van de deelnemers voelbaar. Dit maakte de middag tot een groots succes!

 

Ervaringen Inhousedag Consultancy

Zestgroup No Comments

In december waren onze collega’s Rik van Summeren en Aron Willems aanwezig op de Inhousedag Conultancy die wij organiseerden. Inmiddels zijn zij 2 maanden bij ons in dienst. Zij vertellen in een interview aan Consultancy.nl over hun ervaringen met de inhousedag en hun eerste maanden bij Zestgroup.

Lees het interview op Consultancy.nl >

OBASHI® op de Zuidas

Zestgroup No Comments

Snel en begrijpelijk inzicht in de corporate value van IT-services

Deze maand verzorgde Zestgroup een OBASHI® training op de Zuidas in Amsterdam.

De OBASHI®-methodologie helpt de business om in begrijpelijke taal overzicht te krijgen over de interactie tussen mensen, processen en technologie. Het visualiseert hoe de data door een organisatie stroomt in een intuïtief, eenvoudig te begrijpen business & IT diagram dat relevante communicatie en besluitvorming ondersteunt. Daarnaast laat het zien hoe de business processen en activiteiten ondersteund worden door de technische infrastructuur en welke toegevoegde waarde de IT-services aan de business processen leveren.

Een groep strategische consultants volgde recentelijk de training bij Zestgroup. Zij leerden hoe zij met de OBASHI®-methode snel inzicht kunnen krijgen in de corporate value van IT en waar verbeter potentieel ligt om de business nóg beter met IT services te ondersteunen.

De cursisten zijn allen inmiddels geslaagd, waarbij tweederde van de groep zelfs score van 90% of hoger behaalde, chapeau! 👌

Heeft u interesse in een OBASHI® of een andere business gerelateerde training? Neem contact op met [email protected] en we kijken samen naar de mogelijkheden.

The APMG-International OBASHI and Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited.

 

 

Essent en Zestgroup leveren world-class Lean en Agile transformatie

Zestgroup No Comments

U P D A T E — Essent en Zestgroup leveren world-class Lean en Agile transformatie

Martijn Boermans en Geert van den Bosch vertellen erover in een artikel dat zojuist gepubliceerd is op Consultancy.nl: “Energieleverancier Essent en adviesbureau Zestgroup hebben de handen ineengeslagen op het gebied van Lean en Agile transformaties. Samen helpen zij klanten binnen en buiten de energiebranche bij de transitie naar een world-class Lean en Agile organisatie.”

Lees het volledige artikel hier >

Inhousedag Consultancy 11 April 2019

Zestgroup No Comments

Denk jij erover om als Consultant aan de slag te gaan? Twijfel je nog of het iets voor jou is? Tijdens de Zest Inhousedag Consultancy vertellen we je wat een baan als consultant inhoudt. Proef de werksfeer, leer onze consultants kennen, stel je vragen en kom erachter wat een traineeship voor Young Professionals bij Zestgroup jou te bieden heeft.

Lees meer over de Zest Inhousedag Consultancy >

Vacature Procurement Business Consultant

Zestgroup No Comments

Ben jij onze nieuwe collega? Een van onze openstaande vacatures is een interessante functie op het gebied van Procurement.

De volledige vacature tref je hier aan >

Herken jij jezelf hierin? We horen graag van je!

Goedemorgen nieuwe collega’s!

Zestgroup No Comments

Gezelligheid en veel lekkers tijdens het introductie-ontbijt. Vandaag zijn 9 ambitieuze Young Professionals bij ons gestart; na de intensieve trainingsmaand gaan zij aan de slag met uitdagende opdrachten bij onze klanten. We wensen onze nieuwe collega’s Emil, Jalda, Nick, Rik, Matthijs, Lucas, Aron, George en Pearl heel veel succes met deze vliegende start van hun carrière!

Kom meer te weten over ons unieke Consultancy-programma voor Young Professionals

 

 

1.000 volgers op LinkedIn!

Zestgroup No Comments

🎉 Een goed begin van het jaar: onze LinkedIn pagina heeft 1.000 volgers, bedankt voor jullie interesse in Zestgroup! De contentkalender voor 2019 is al gereed, maar jouw inbreng waarderen we: heb je ideeën of suggesties voor een Zest-artikel, laat het ons weten!

Waar ik energie van krijg? Van een dynamische en gevarieerde dag en enthousiaste mensen!

Zestgroup No Comments

Onze adjunct directeur Jaap Mulder krijgt energie van dynamische dagen die voorbij vliegen.

> Jaap deelt in dit artikel een dag uit zijn turbulente leven

 

Zestgroup hoogste nieuwe binnenkomer in de consultancy

Zestgroup No Comments

Zestgroup staat op nummer 42 in de lijst ‘grootste Consultancybureaus’ van Management en Consulting (vakblad voor consultancy). Als hoogste nieuwe binnenkomer staan wij op plek 5 als het gaat om groei in 2017 ten opzichte van een jaar eerder. Wij bedanken iedereen die aan dit mooie resultaat heeft bijgedragen. Terugkijkend op een mooi 2018, hebben wij zin in de groei die wij in 2019 verder gaan maken!

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!