ACTUEEL

Is afkicken mogelijk?

Zestgroup No Comments

Nederland heeft 7,7 miljoen woningen, die allemaal verwarmd moeten worden. De rol van aardgas is hierin essentieel: het merendeel van de warmte is afkomstig van het Groningse aardgas. Daar komt echter op korte termijn verandering in. Uiterlijk in 2030 gaat de gaskraan in Groningen dicht, en in hetzelfde jaar moeten twee miljoen woningen van het aardgas af zijn. Het kabinet heeft zelfs de ambitie uitgesproken om in 2050 helemaal afgekickt te zijn van het gas.

Onze collega Edwin Nijhuis werd geïnterviewd door Consultancy.nl, lees het interview hier >

Team Betrokkenheid Assessment

Zestgroup No Comments

Het is van groot belang dat de betrokkenheid van de individuele teamleden en van teams als geheel zo groot mogelijk is. Om inzicht te geven in hoe betrokkenheid werkt, is er vanuit Zestgroup een whitepaper opgesteld die de factoren die van invloed zijn op de betrokkenheid van een team beschrijft. Wil je dus meer inzicht in hoe de test werkt en hoe de verschillende factoren van invloed zijn op de betrokkenheid, lees deze dan zeker eens door.

Wil je weten hoe jouw eigen team er voor staat, doe dan de test >

Inhousedag Consultancy

Zestgroup No Comments

Nieuwsgierig naar een baan als business consultant? Wil jij weten wat dit echt inhoudt? Kom naar de Inhousedag van Zestgroup! Proef de werksfeer, leer onze consultants kennen, stel je vragen en kom erachter wat een traineeship bij Zestgroup jou te bieden heeft.

Datum: 13 december 2018
Tijd: 12.00 – 18.00 uur
Inschrijven voor: 1 december 2018

Type event: Inhousedag Consultancy
Doelgroep: Studenten en net afgestudeerden
Locatie: IJsselstein (Utrecht)

Meer informatie over de Inhousedag >

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zestgroup No Comments

Bij Zestgroup staat MVO hoog in het vaandel. Wij willen een steentje bijdragen aan de maatschappij, gaan op een prettige manier om met ons personeel en willen het milieu niet te veel belasten. Om deze aspecten te verduidelijken hebben wij ons beleid online aangevuld.

Lees hier hoe MVO geïmplementeerd is in onze missie, visie en beleid.

Management & Consulting | Themanummer Energietransitie

Zestgroup No Comments

Begin september publiceerde Management & Consulting – een onafhankelijk platform voor organisatieadviseurs en interim-managers – een themanummer over de Energietransitie. In de rubriek ‘profiel’ van het magazine vertelt Zestgroup over haar initiatieven die de energietransitie ondersteunen, waarin onder andere Smart data, ‘MLOEA’ en Smart Utilities aan bod komen.

Lees het artikel hier >

Meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Lees hier meer over de energietransitie.

Zest teambuilding 2018

Zestgroup No Comments

Vorige week – voorafgaand aan onze kwartaalupdate – vond ook een Zest teambuilding plaats met leuke activiteiten. Wat een enthousiaste en fanatieke collega’s; bedankt voor jullie inzet! Hieronder een kleine impressie van de gezellige teambuilding.

Verslaafd aan aardgas

Zestgroup No Comments

Lukt het ons Nederlanders om samen af te kicken van aardgas? Hoever zijn we al? Wat moet er nog gebeuren?

Zestgroup vertelt over de ontwikkelingen en maakt de energietransitie inzichtelijk en concreet voor u.

Lees verder op onze website of download het artikel (PDF)

Nieuw bij Zest: Agile BA!

Zestgroup No Comments

Zest Academy – trainingsinstituut van Zestgroup – heeft een nieuwe training toegevoegd aan haar curriculum: Agile Business Analyst van APMG / DSDM consortium. De training geeft inzicht in de rol van de business analist en handvatten voor de uitvoering hiervan middels best practices en methodieken. Interesse? Mail naar [email protected] voor meer details en trainingsdata.

Bekijk ons totale trainingsaanbod!

Kom jij een verfrissend drankje drinken?

Zestgroup No Comments

> Bekijk de vacature Masterclass Business Consultant

Zest viert haar 15-jarig jubileum!

Zestgroup No Comments

Wat een heerlijke dagen hebben we afgelopen weekend gehad!

Na aankomst op vrijdag met Limburgse vlaai en een gevulde koelkast in het huisje, werd er gezellig met collega’s gegeten en geborreld. Op zaterdag stond fietsen, wandelen, golven, schilderen en quad-rijden op de planning; voor ieder wat wils. In de middag na de lunch, de family-highlandgames, waar fanatiek gestreden werd door de teams. In de avond was er een barbecue en feestavond. Zondags wederom activiteiten, dit keer: wandelen, fietsen, arrow battle en een huifkartocht. Na afloop gezamenlijk brunchen en terugblikken op een heerlijk weekend samen.

We hebben echt genoten van het geweldige weekend met elkaar, onze partners en kinderen. Het is zeer mooi dat we als bedrijf dit soort dingen op deze manier met elkaar kunnen delen. Naast ongekend enthousiasme en een behoorlijke competitiedrang in de activiteiten, de mooie verhalen op het terras en de vrije gesprekken die we gevoerd hebben, is er vooral tijd geweest om even niet te werken en samen te genieten. Wij kijken alvast uit naar een volgende jubileum!

Meer informatie

Meer informatie, reageren, solliciteren; we horen het graag!