DIENSTEN VAN ZEST

Wat kunnen we voor u betekenen?

Agility Services

Zest Agility Services zet de volgende stap, van snel ontwikkelen, opleveren van userstories naar het behalen van de business benefits. Agile en SCRUM lijken de toverwoorden als het gaat om het moderne ontwikkelen, maar geven ook uitdagingen om het goed te implementeren.

Meer over Zest Agility >>

Consultancy

Met onze hands-on mentaliteit bieden wij advies en oplossingen die het verschil maken. Onze kracht zit in ons hoge kennisniveau van de branches waarin we actief zijn. In nauwe samenwerking met u werken we aan de beste oplossingen, met blijvende meerwaarde. Uw resultaat telt.

Meer over Zest Consultancy >>

P3O

Portfolio-, programma-, projectmanagement. Verbeter het slagingspercentage van uw verandertrajecten. Zestgroup haalt samen met u, meer uit uw portfolio, programma’s en projecten. Zestgroup biedt een reeks van geïntegreerde oplossingen aan met als doel, grip krijgen op uw programma’s en projecten.

Meer over het Zest P3O >>

Procesmanagement

Operational excellence zorgt er voor dat uw operationele processen goed aansluiten op de strategie van uw organisatie. Maar ook dat deze continu worden verbeterd in bijdrage aan de organisatieperformance en de werkomstandigheden van de medewerkers.

Meer over procesmanagement >>

Trainingen

Om te excelleren in ons vakgebied zijn opleidingen en trainingen essentieel. Naast talrijke APMG gecertificeerde trainingen hebben wij diverse uniek door Zest ontwikkelende trainingen in huis. Al onze trainingen bieden wij ook aan bij onze klanten, maatwerk is dan uiteraard mogelijk.

Meer over Zest Academy >>

Methoden & Technieken

De wijze waarop wij een consultancytraject leiden kenmerkt zich door onze krachtige implementatiekracht. Toegespitst op de specifieke uitdagingen van de organisatie maken wij gebruik van diverse methodieken en technieken die het traject versterken.

De Zest Methoden & Technieken >>

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!