Agile@Zest

Het duimpje van de klant, dat telt!

BOEK EEN TRAINING

Zest Academy verzorgt diverse trainingen op Agile en Scrum gebied. Trainingen die regelmatig op de agenda staan, zijn o.a.: Agile / Scrum basics, Agile Testing, Agile Business Analyse, Agile Project Management. Deze trainingen geven wij op onze trainingslocatie (IJsselstein, Utrecht) of bij u op locatie. Een combinatie van trainingen waarbij ze naadloos op elkaar aansluiten is uiteraard ook mogelijk. Maatwerk waarbij de wensen voor uw organisatie centraal staan is voor ons standaard.
Trainingen op de agenda >

ONZE VISIE

Organisaties die momenteel de slag om de klant winnen zijn zij die snel in staat zijn zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en snel nieuwe producten en diensten op kunnen tuigen. In winnende organisaties helpen managers hun medewerkers om optimaal te presteren en waarde te leveren, is feedback cruciaal en staat de klant daadwerkelijk centraal. Niet meer het schouderklopje van je baas, maar het duimpje van de klant is wat telt en wat motiveert!
Hoe wij over Agile denken >

ERVARINGEN

Projectmanagement is vanaf het ontstaan van Zestgroup (2003) onze core business. Meegaan met trends en ontwikkelingen op dit gebied is voor ons essentieel. Door onze jaren lange ervaring in Agile en Scrum en de inzet ervan bij onze klanten in rollen als scrum master, agile coach, projectmanager, agile trainer, zijn wij inmiddels ervaren professionals op dit vakgebied. Al onze consultants beheersen de Agile/Scrum materie en hebben de nodige certificeringen op hun naam staan.
Agile bij onze klanten >

CONTACTINFO | Wil je meer weten over Agile en/of Scrum? Neem contact met ons op voor een kennismaking. Tom vertelt er graag meer over. Hieronder treft u een korte profielschets en contactgegevens van hem aan.

Tom Buijs Zestgroup

Tom Buijs
Tom is een senior consultant met 10+ jaar ervaring in change- en projectmanagement. Gedurende deze periode heeft hij een passie voor Agile / Scrum ontwikkeld. Zijn werk ligt altijd op het snijvlak tussen business en ICT. Hij streeft er naar dat de traditionele rolverdeling van ‘klant’ en ‘leverancier’ geslecht kan worden en teams gezamenlijk streven naar maximale toegevoegde waarde.

+31 6 52688497 | t.buijs@zestgroup.nl

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!