Consultancy

Kenmerken van onze aanpak

Wij helpen onze klanten middels diepgaande kennis van de verschillende marktsegmenten waarin wij werkzaam zijn. Diepgaande kennis betekent dat we weten van de hoed en de rand en hoe de hazen lopen in een breder verband. Daarmee maken we het verschil. Want in een concurrerende omgeving zijn de verschillen meestal klein en zit de duivel vaak in de details.

Precies hetzelfde steeds beter doen is niet altijd de oplossing. Onze consultants gaan verder. Met het realiseren en doorontwikkelen van nieuwe en innovatieve businessmodellen maken we vaak het onderscheid; innovatie is pas innovatie als het daadwerkelijk gerealiseerd is en u er iets aan heeft. Zestgroup heeft producten ontwikkeld die onze klanten helpen met de transitie en implementatie naar nieuwe verdien- en businessmodellen.

Daarnaast worden de Zest-consultants continu getraind door onze eigen APMG-geaccrediteerde trainingsorganisatie Zest Academy met gecertificeerde trainers. Hiermee borgen we onze kennis en kunde naar de klant toe en bent u verzekerd van kwaliteit en een holistische aanpak die daadwerkelijk waarde toevoegt.

Uiteraard beseffen wij dat diploma’s niet zaligmakend zijn. Uw organisatie is geen theorieboek, maar de weerbarstige realiteit. Wij selecteren consultants die dit begrijpen en weten hoe ze hier mee om moeten gaan. Goede communicators die met respect mensen met elkaar verbinden en ervoor zorgen iedereen achter hetzelfde doel komt te staan.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!