AgilePM®

Lees wat AgilePM® voor uw organisatie kan betekenen

De ‘agile organisatie’ is niet meer weg te denken indien je als bedrijf je diensten en producten wil blijven verbeteren in het hoge tempo dat de markt tegenwoordig eist. Toch is de Agile methode nog lang niet overal ingebed. Zestgroup heeft door ervaring en als erkend trainingsinstituut de juiste kennis in huis om onze klanten dit te helpen implementeren, te verbeteren, of gewoon kennis te laten maken.

Agile Game

Met de Agile Game maakt uw organisatie spelenderwijs kennis met het Agile/Scrum gedachtengoed. Voor organisaties die Agile willen gaan werken is dit dé manier om te ervaren wat dit betekent. Met een team van professionals krijgen uw medewerkers een introductie in de methode en gaan daarna in verschillende teams zelf aan de slag om zich bekend te maken met deze methode. Niet alleen geschikt voor IT afdelingen, maar voor elk onderdeel van de organisatie dat Agile wil gaan werken. Zowel voor medewerkers als managers biedt deze ervaring veel inzicht en is een uitstekende opstap naar het implementeren van de Agile-methode.

AgilePM®

AgilePM® is een methode voor het uitvoeren van (software)ontwikkelingstrajecten waarbij diverse projectmanagementmethoden gecombineerd worden toegepast. Dit omdat ontwikkeltrajecten vaak in een bredere context worden uitgevoerd waarbij Agile/Scrum alleen niet garant staat voor een succesvolle implementatie. Gebruikmakend van een reeks basisprincipes staat AgilePM® garant voor een flexibel ontwikkelingstraject waarbij processen continu worden bijgesteld door de frequente oplevermomenten. Letterlijk betekent Agile dan ook behendig, lenig, snel, beweeglijk.

Agile Testing

Agile implementeren wanneer software ontwikkeld wordt, kan niet zonder voldoende geautomatiseerd testen. Zestgroup heeft specialisten in huis die uw organisatie hierbij kunnen helpen. Kwaliteit van uw product of dienst mag immers niet ten koste gaan van de snelheid waarmee u oplevert.

Meer informatie?

Heeft uw organisatie behoefte aan een van onze Agile diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg middels trainingen, advisering en support waar nodig om uw ontwikkelingstrajecten Agile te maken!

Twee van onze referenties

> Lees over een interessante project dat wij op het gebied van Agile uitvoerden bij Vopak

> Ook de medewerkers van Eneco gingen met Lego aan de slag

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!