Procurement & Contracting

Dé specialist in zowel Projectinkoop (CAPEX) als NPR Category Management Techniek (MRO)

Zest PurchasingDe divisie Zest Purchasing kenmerkt zich als dé specialist in zowel Projectinkoop (CAPEX) als NPR Category Management Techniek (MRO). Bij al haar opdrachtgevers in binnen- en buitenland realiseert Zest Purchasing daadwerkelijk toegevoegde waarde. Dit doen wij door het toepassen van onze kennis, brede branche-ervaring en een hands-on mentaliteit.

Elke organisatie heeft specifieke kenmerken en uitdagingen. Daarom biedt de divisie Zest Purchasing geen standaardoplossingen, maar op én met de klant afgestemde oplossingen. Om daadwerkelijke impact te creëren kijken wij bij elke opdracht opnieuw naar de behoeftes van de klant, de cultuur van de organisatie en het externe speelveld.

Met advies of ondersteuning van Zest Purchasing zijn wij ervan overtuigd dat elke organisatie in staat moet zijn om op inkoopgebied te kunnen excelleren.

CAPEX INKOOP
Toegevoegde waarde in CAPEX projecten wordt gerealiseerd door het succesvol invullen van zowel de inkoop- als de contractmanagement-rol.

Zest Purchasing denkt niet alleen na over een goede contracting-strategie maar realiseert ook tendertrajecten en contractonderhandelingen. Risico’s managen wij door ze vooraf in kaart te brengen en te controleren vanuit onze rol als contract- en claimmanager.

Zest Purchasing is initiator van CAPEX Platform Nederland. Vele multinationals zijn lid van dit platform dat streeft naar kennisuitwisseling en kennisontwikkeling op het gebied van CAPEX inkoop.

Meer over CAPEX >

MRO OPTIMALISATIE
Zest Purchasing heeft een indrukwekkende track record in het optimaliseren van technisch inkopen.

Met een gerealiseerde out-of-pocket kostenbesparing verbeteren wij de processen en systemen van onze klanten.

Met onze Game Changer “Inkoopcombinatie Nieuwe Stijl” maken wij het verschil voor onze klanten.

In de sectoren Energy, Pharmacy, Food & Beverage, Chemie, Oil&Gas, Maritiem, Heavy Industry en Heath/Nutrition hebben wij reeds het verschil kunnen maken.

Meer over MRO >

CAPITAL EXECUTION SOLUTIONS
Projectvertragingen en het niet halen van de kwaliteitseisen, zijn grote uitdagingen waarmee kapitaal intensieve projecten vaak te maken krijgen. Uitdagingen die zich vaak uiten in aanzienlijke negatieve financiële impact voor opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Een verandering in werkwijze kan alleen succesvol zijn door een intensieve samenwerking tussen de verschillende benodigde vakdisciplines. Dit laatste is vaak ook al een uitdaging op zich.

Zestgroup speelt in op deze uitdagingen en brengt de meest belangrijke disciplines samen in een internationaal multidisciplinair samenwerkingsmodel.

Meer over CEST >

Contactinformatie

Wil je meer weten over een van onze diensten? Neem contact met ons op voor een kennismaking. Een van onze managers vertelt er graag meer over. Hieronder treft u een korte profielschets en contactgegevens van hen aan.

Martijn Korpershoek

Martijn is een business consultant met meerdere jaren ervaring in procurement. Hij is begonnen bij Zest in het Business Consultancy traineeship en heeft zich al snel doorontwikkeld tot Purchasing specialist. Hij heeft inmiddels veel ervaring op dit gebied en maakt als managing consultant onderdeel uit van het management van deze divisie.
+31 612 198 021 | m.korpershoek@zestgroup.nl

Robert Willems

 

Robert Willems

Robert is directeur van de Purchasing tak van Zest. Onderhandelen, aankoop en optimalisaties binnen inkoop zijn voor hem dagelijkse kost. Door zijn ruime ervaring bij verschillende opdrachtgevers waarbij hij diverse rollen heeft vervuld, is hij in staat snel te schakelen en zich vanaf dag 1 in te leven in de klant en mee te denken in oplossingen op korte en lange termijn voor uw organisatie. +31 627 193 032| r.willems@zestgroup.nl

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!