CAPEX projecten

Wat kan Zest voor u betekenen?

CAPEX INKOOP

Project Procurement Management en Contract Management van Capital Expenditures (CAPEX) projecten zijn binnen het inkoopwerkveld een duidelijke niche. CAPEX projecten zijn binnen organisaties zo goed als altijd projecten met de grootste impact, desalniettemin is geïnvesteerde aandacht aan deze functie vaak minimaal. Juist door het succesvol invullen van zowel de inkoop- als de contractmanagement-rol zijn organisaties in staat CAPEX projecten binnen budget, tijd en tegen de juiste kwaliteit op te leveren.

Zest Purchasing is al meer dan 15 jaar expert op het gebied van CAPEX inkoop en heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om brown en greenfield projecten. Zest Purchasing is ervan overtuigt dat met de juiste aandacht, kennis en mentaliteit elk CAPEX project succesvol kan zijn.

ONZE CAPEX DIENSTEN

Zest Purchasing denkt niet alleen na over een goede contracting-strategie, maar realiseert succesvolle tendertrajecten en contractonderhandelingen. Ook zijn wij in staat om contract en claim management voor u op te zetten en/of uit te voeren. Op CAPEX gebied kunnen wij u ondersteunen middels verschillende concepten en proposities, altijd met en voor de klant op maat gemaakt.

“Wij leveren altijd maatwerk voor onze klant”

DOOR ONZE ERVARING, KENNIS EN FLEXIBELE INSTELLING KUNNEN WE SNEL SCHAKELEN EN GAAN WE SAMEN MET ONZE KLANT VOOR RESULTAAT

CAPEX PLATFORM

Zest Purchasing is de initiator van het succesvolle CAPEX Platform Nederland dat sinds 2013 inkoopprofessionals inspireert en adviseert. Vele multinationals zijn lid van dit platform dat streeft naar kennis uitwisseling en kennis ontwikkeling op het gebied van grotere multidisciplinaire CAPEX projecten.

Ook is Zest Purchasing sinds 2006 in Jakarta actief met het Platform Project Procurement & Contracting Management. Met economische groei en daarmee toename van CAPEX projecten in Azië is een dergelijk platform voor Indonesische bedrijven van hoge waarde. Zest Purchasing ziet bij veel bedrijven in deze regio dezelfde behoefte om meer grip hebben op hun investeringsprojecten door de projecteffectiviteit te vergroten met als doel het opleveren van een project binnen budget, tijd en het gewenste kwaliteitsniveau. Om dit te realiseren is controle hebben en houden over de commerciële risico’s vereist.

Of het nou gaat om inkoop ondersteuning, een partner in business model, CAPEX consultancy opdrachten of de CAPEX platformen, Zest Purchasing heeft altijd de ambitie kennis te willen delen, elkaar continue te willen inspireren en daardoor te kunnen excelleren op het gebied van CAPEX inkoop.

Robert Willems

Neem voor meer informatie contact op met Robert Willems | r.willems@zestgroup.nl |
+31 (0)6 27 19 30 32

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!