Portfolio, programma en projectmanagement

Verbeter het slagingspercentage van uw verandertrajecten

Zestgroup haalt samen met u, meer uit uw portfolio, programma’s en projecten. Zestgroup biedt een reeks van geïntegreerde oplossingen aan met als doel, grip krijgen op uw programma’s en projecten.

Grip op uw projectenportfolio met effectief portfoliomanagement

Effectief portfoliomanagement biedt u inzicht in de voortgang van de waardecreatie binnen uw projectenportfolio. Het biedt u de juiste tools om er voor te zorgen dat uw programma’s en projecten op koers blijven en aansluiten bij de strategie. Programma’s en projecten worden in de juiste volgorde en op het juiste moment opgeleverd, waardoor resources optimaal worden ingezet.

>> Lees in onze brochure meer over Portfoliomanagement

In control met professioneel programmamanagement

Om succesvol complexe veranderingen en transformaties te realiseren is professioneel programmamanagement dé cruciale succesfactor. Programmamanagement biedt u de juiste tools om de complexe samenhang van een set veranderinitiatieven en hun onderlinge afhankelijkheden te managen.

Realiseer uw business case met krachtig projectmanagement

Of de toegepaste methodiek nu PRINCE2®, IPMA, EVO of Agile is, voor alle projecten geldt dat goed projectmanagement essentieel is voor het welslagen van uw doelen. Projectmethodieken dienen altijd ter ondersteuning, want krachtig projectmanagement is mensenwerk.

PMO as a Service

Wij bieden op alle niveaus PMO ondersteunende diensten aan; van support en training tot uitgebreide analyses en coaching. U bepaalt wat u nodig heeft als uitbreiding dan wel ondersteuning van uw team.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!