Zest Academy

MAATWERK

Afhankelijk van de aard van de training, is maatwerk mogelijk. Uiteraard altijd in goed overleg; de inhoud van de training wordt dan volledig afgestemd op uw organisatie en situatie.

Locatie

Trainingen worden gegeven op het kantoor van Zestgroup in IJsselstein (Utrecht). Indien gewenst kunnen trainingen ook op locatie worden verzorgd.

ONTWIKKELING | KENNIS | KWALITEIT

Om met consultants met de juiste competenties diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren, stimuleren en faciliteren wij voortdurende kennisuitwisseling en ontwikkeling van onze medewerkers. Zest Academy biedt vanuit 5 kennisdomeinen gecertificeerde trainingen aan op verschillende niveaus, gegeven door ervaren trainers. 

Zestgroup hecht veel waarde aan kennisdeling en samenwerking met haar klanten. Daarom biedt Zestgroup haar klanten de gelegenheid deel te nemen aan diverse trainingen van het opleidingscurriculm van Zest Academy.

MASTERCLASS

Zestgroup heeft een eigen programma ontwikkeld om jonge, ambitieuze young professionals een goede start te geven na hun opleiding. In dit programma krijgen zij trainingen die relevant zijn voor het werk als business consultant.

De trainingen worden gegeven door ervaren consultants die naast de theorie een schat aan praktijkervaring meebrengen. Zestgroup heeft in de afgelopen 4 jaar meer dan 80 young professionals opgeleid ter versterking van de eigen organisatie en kan dit vanuit deze ervaring ook aanbieden aan klanten. Masterclass

 

CONTACTINFO | Zest Academy biedt diverse trainingen meerdere keren per jaar aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

+31 (0)30 – 6874631 | zestacademy@zestgroup.nl

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!