een carriere bij zest

Werken bij ZEST is leuk! Wie bij ons werkt, wordt deel van ons familiebedrijf. We zijn trots op wat we tot nu toe met onze ZESTers hebben opgebouwd en zoeken altijd naar mensen die willen bijdragen aan ons succes. Jouw inzet belonen we op verschillende manieren: jaarlijks organiseren we een zeilweekend en andere teambuildingsbijeenkomsten, daarnaast staat jaarlijks een mooi eindejaarsfeesten op de agenda. Ook het afgelopen jaar hebben we de inwendige mens van onze ZESTers goed verzorgd tijdens online borrels en we maken van elk belangrijk moment een feestje.

ZESTers delen kennis met elkaar, zo blijf je je ontwikkelen. Een junior consultant leert van de senior, en de senior ontwikkelt zich op nieuwe vlakken door zijn ervaring met jongere collega’s te delen. Dat vinden we zó belangrijk, dat we de ZEST Academy hebben opgericht.

Bij ZEST werken we volgens vaste kernwaardes: Excellence – Praktisch – Passie.

Ben jij die uitblinker die elke keer gaat voor het beste resultaat? Hanteer je daarbij een duidelijke aanpak en verval je niet in jargon? En zet je altijd net een stapje meer? Dan zou jij weleens onze nieuwe ZESTer kunnen zijn.

agsdix-null

Young Professional

Minder dan 2 jaar geleden HBO/WO afgestudeerd. In de richting van (bedrijfs)economie, (technische)bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, MER, wis-, schei- of natuurkunde.

Doortastend. Positief kritisch. Deskundig. Initiatiefrijk. Ondernemend. Gemotiveerd. Dat ben jij! Je hebt oog voor samenwerking. Je bent analytisch. Hebt procesmatig inzicht.

Herken jij jezelf hierin? Geef je carrière een vliegende start!
Leer ons kennen! >

Business Consultant & Project Manager

Samenwerken. Elkaar inspireren en uitdagen. Gezelligheid en Enthousiasme. Allemaal erg belangrijk bij Zest!

Blijvende oplossing met meerwaarde voor de opdrachtgever. Dat is waar we voor staan. Uitdagende opdrachten bij uiteenlopende klanten.

Ben jij een aanpakker? Ga je voor het beste resultaat? En ben je toe aan nieuwe focus?
Leer ons kennen ›

OPENSTAANDE VACATURES

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

VISIT US

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTAL ADDRESS

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEPHONE

+31 (0)30 687 46 31
Mo-fr 8.30 AM - 5 PM

Confidental Infomation