Recruitment Events

Regelmatig zijn ZESTers aanwezig op Recruitmentdagen van universiteiten, hogescholen en studieverenigingen. Hier worden dan consultancy cases, workshops gedaan, het vak consultancy wordt uitgelegd en aan wat het inhoudt om bij Zestgroup te werken wordt uiteraard aandacht aan besteed. Hieronder een overzicht van events die in de periode plaatsvinden.

Fundraising EBF

De Faculty of Economics and Business van Universiteit Groningen organiseert op 1 juni 2021 een Fundraising voor de Voedselbank. Er worden diverse mooie prijzen geveild onder de studenten. Zij kunnen hierop bieden. De opbrengst gaat naar de Voedselbank Groningen. Vanuit Zest hebben we meerdere mooie cadeaupakketten ter beschikking samengesteld en gedoneerd aan dit mooie initiatief.

E-house

Op donderdag 8 juli organiseren wij een E-house. Wat houdt het vak consultancy in? Hoe ziet een werkdag voor een consultant eruit? Wat maakt Zestgroup als consultancybureau uniek? We vertellen het je graag! Ons management en onze consultants maken graag kennis met je!

Carrierebus

Om mensen opweg te helpen met de volgende stap in hun carriere is er de Carrierebus. Dit netwerk-platform voor werkzoekenden en werkgevers is actief op veel recruitmentdagen van hogescholen en universiteiten. Wil je meer weten over Zest? Spreek dan iemand van de Carrierebus aan.

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

BEZOEKADRES

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTADRES

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEFOON

+31 (0)30 687 46 31
Ma-Vr: 08.30 - 17.00 uur

Confidental Infomation