jaap mulder

Onze directeur Jaap Mulder krijgt energie van dynamische dagen die voorbij vliegen. In onderstaand artikel deelt Jaap een dag uit zijn turbulente leven.
Zestgroup Jaap Mulder
Scrum Vacature Zestgroup

Waar ik energie van krijg?

Van een dynamische en gevarieerde dag en enthousiaste mensen! Jaap Mulder deelt een dag uit zijn dynamische werkleven.

agsdix-null

In de auto

Om iets voor zeven in de ochtend stapte ik de deur uit om vanuit het hoge noorden naar de klant te rijden. Om 7.00 uur bel ik vanuit de auto in in de wekelijkse sales call van Zestgroup. Tijdens deze call worden alle openstaande opdrachten besproken en gematcht met Zesters die op dit moment of op korte termijn beschikbaar zijn. Dit vind ik zelf altijd een mooie gelegenheid om in korte tijd weer up-to-date te zijn met de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kost het mij, doordat ik vanuit de auto kan inbellen, geen extra tijd. Op deze manier kan ik bijdragen aan het helpen van onze klanten en inzetten van onze collega’s.
agsdix-null

Aangekomen bij de klant

Aangekomen bij de klant begint mijn werkdag met een kop thee en een snelle blik op de mail. Direct daarna ga ik in projectoverleg om af te stemmen waar iedereen de komende week mee aan de slag gaat en waar extra aandacht voor nodig is. En natuurlijk kon het succes ‘go live’ van het voorgaande weekend, niet onopgemerkt blijven. Aansluitend de voortgangrapportage voor de stuurgroep voorbereid en de nodige e-mails behandeld.
agsdix-null

Interessant gesprek!

Om 11.00 uur vervolg ik mijn dag met een autorit naar het Zestgroup kantoor in IJsselstein voor een gesprek met een veelbelovende sollicitant. Van de reistijd maak ik wederom nuttig gebruik om onderweg een aantal mensen te bellen en een kruimelvrije lunch te nuttigen. In verband met drukte of werkzaamheden op de weg, calculeer ik altijd extra reistijd in. Gelukkig bleek deze extra reistijd niet nodig, waardoor er nog wat extra tijd overbleef voor een babbeltje met de Zest collega’s. Het sollicitatiegesprek verliep vervolgens heel goed. Het was een leuk en interessant gesprek met een enthousiaste sollicitant, wat mij betreft aangenomen!
agsdix-null

Training

Vervolgens heb ik nog snel even alle mails behandeld en was het tijd voor de Inhouse Lean Training: bekende kost, maar toch ook wel weer wat weggezakt. Als opfrisser legt de trainer de stof op een praktische en duidelijke manier uit. Helaas moest ik de training vroegtijdig verlaten voor een dinerafspraak met een klant: een snelgroeiende organisatie met vraagstukken waar wij als Zestgroup prima bij kunnen ondersteunen. Het was een leuk, smakelijk diner met voldoende leads voor een aantal collega’s om mogelijk een opdracht te kunnen doen, om dit diner ook zakelijk te kunnen verantwoorden ;-). Rond 22.00 uur vertrek ik richting huis.

agsdix-null

Elke dag is anders

Het was een lange dag, maar echt zo’n dag die voorbij vliegt omdat het een aaneenschakeling van leuke dingen was! Morgen werk ik een dagje vanuit huis voor de klant en Zest. Erg praktisch, want dan kan ik mijn kinderen naar school brengen en in de middag gezellig samen lunchen.
Ahold Delhaize
ESDN
Tata steel
Vattenfall logo
Vitens logo
Vopak logo

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

BEZOEKADRES

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTADRES

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEFOON

+31 (0)30 687 46 31
Ma-Vr: 08.30 - 17.00 uur

Confidental Infomation