Het Nieuwe Werken 1.5 | C O V I D – 1 9

Gefaseerde en gecontroleerde groei naar een nieuw normaal

COVID-19 heeft invloed op alle branches en bedrijven. Met het door Zestgroup ontwikkelde concept HET NIEUWE WERKEN 1.5 (HNW 1.5) ondersteunt Zestgroup in alles wat op u afkomt.

Zestgroup Consultancy Covid 19HNW 1.5 is een hybride manier van werken tussen kantoor(tuinen) en thuis, gedreven vanuit nieuwe voorkeuren die zijn ontstaan als gevolg van COVID-19. Hierbij staat voorop:

  • Veiligheid van de medewerkers heeft prioriteit
  • Wet- en regelgeving worden nageleefd
  • Focus op continuïteit
  • Veranderingen continu geborgd

Maar… waar krijgt u allemaal mee te maken? We vertellen er graag meer over. Lees de brochure of neem contact met ons op.

UITDAGINGEN, DYNAMIEK EN KANSEN
Een tijd van crisis biedt uitdagingen, dynamiek en kansen. Iedereen moet zich commiteren aan de nieuwe regels.
MAATREGELEN
De noodzakelijke maatregelen die getroffen zijn en wellicht nog volgen raken elke tak en afdeling binnen een bedrijf.
AD HOC
Ad hoc maatregelen kunnen moeilijk voorkomen worden. Uitdaging is om deze te laten aansluiten bij de lange termijn doelstellingen.
IMPACT
De impact is voor iedere organisatie en sector uniek. Iedere onderneming streeft naar een zo beperkt mogelijke impact.
BEST PRACTICES
Op basis van best practices is een structuur ontwikkeld om doelmatig op alle raakvlakken HNW 1.5 te realiseren.
Lees meer hierover
in de Brochure
Het Nieuwe Werken 1.5 (PDF) >

Zestgroup is een consultancybureau op het gebied van project management, project management office, business process management en business analyse. Zest past hierbij best practices toe op het gebied van change management, implementatie en uitvoering.

“HET NIEUWE WERKEN (HNW) 1.5″: Een structuur die is ontwikkeld om doelmatig op basis van best practices op alle raakvlakken HET NIEUWE WERKEN 1.5 te realiseren. HNW 1.5 zien we als een hybride manier van werken tussen kantoor(tuinen) en thuis, gedreven door onder andere de maatregel om anderhalve meter afstand te bewaren. Zestgroup biedt ervaren consultants die organisaties in alle sectoren proactief kunnen ondersteunen in de continuïteit van de organisatie. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek waarin we samen kijken wat HET NIEUWE WERKEN 1.5 voor uw organisatie gaat betekenen?

Neem contact met ons op en we kijken samen naar de juiste aanpak om uw organisatie verder te optimaliseren.


Jaap Mulder Jaap Mulder - Zestgroup
Onze consultants hebben ruime ervaring in verschillende rollen en bij diverse opdrachtgevers. Doordat zij in staat zijn snel te schakelen, kunnen zij zich vanaf dag 1 inleven in uw situatie en meedenken in oplossingen op korte en lange termijn voor uw organisatie. Vanuit zijn rol als Directeur Zest Utilities denkt Jaap Mulder graag met u mee.

+31 6 29159501 | j.mulder@zestgroup.nl

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!