Informatieaanvraag

We helpen u graag verder!

Contact

  Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

  Vacature Business Consultant

  Marjolein de Wit No Comments
  Zestgroup vacature business consultant

  Op zoek naar een gave uitdaging? Lees dan verder!

  Wij zijn op zoek naar Business Consultants met een specialisatie in de Utilities en/of Industrie sector. De volledige vacature tref je hier aan:  https://lnkd.in/eVnme7y

  Reageren, vragen? Neem contact op met Iris de Clerck!

  Bekijk al onze openstaande vacatures op het gebied van consultancy >

  Starten bij Zest in de Corona-periode

  Marjolein de Wit No Comments
  Zester Lieke de Groot aan het woord

  Onze collega Lieke de Groot vertelt over haar start bij Zestgroup als Business Consultant tijdens de Corona-periode.  Heel veel succes verder binnen Zestgroup Lieke!

  Dit artikel staat gepubliceerd op Medewerkersaanhetwoord.nl, lees het hele artikel hier > 

  Lees het hele verhaal van Lieke >

  Nieuwsgierig naar de verhalen van andere Zesters? Lees hun verhalen hier >

  Een goed begin van het nieuwe jaar

  Marjolein de Wit No Comments
  Zestgroup een goed begin van het nieuwe jaar

  Een goed begin van het jaar!

  Donderdag 21 januari vond onze kwartaalmeeting plaats met ons hele team. Supergaaf om met zoveel collega’s online samen te komen en elkaar even te “zien” en gezellig met elkaar te chatten. We keken terug op 2020 en vooruit naar de komende jaren; gaaf om S A M E N met deze plannen aan de slag te gaan! De avond sloten we af met de uitreiking van onze jaarlijkse Awards; het was spannend wie de genomineerden en de winnaars waren. Van harte prijswinnaars en veel plezier met de welverdiende prijs (die binnenkort thuisbezorgd wordt)!

  Daarnaast werden deze week onze jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens een Jubilarissen-verrassingsavond; de directie sprak hun waardering naar deze collega’s uit. De jubilarissen reageerden met mooie, warme woorden over Zest; daar doe je het als bedrijf voor!

  Alle Zesters wensen u…

  Marjolein de Wit No Comments
  Zestgroup Kerst 2020

  Kerst… de tijd van het jaar om even stil te staan bij het bijzondere jaar dat achter ons ligt en te genieten van het samenzijn met onze naasten. Dat gebeurt vaak een hapje en een drankje…

  En wat is dan leuker dan… “Een kookboek vol favoriete recepten van onze collega’s, voor elkaar en onze relaties” Klinkt super leuk toch?

  Dat vonden wij ook, dus gingen we aan de slag. Dit jaar maakten we met collega’s een heus Zest-Kookboek! Onze collega’s kregen/krijgen het deze week thuis met de post samen met wat lekkere en handige goodies in een pakket. Onze relaties hebben we het kookboek ook opgestuurd en we ontvingen al leuke reacties. Smakelijk eten!

  Maar uiteraard hebben we ook voor u nog een mooi Kerstcadeautje, een echt Kerstrecept, namelijk: Traditioneel Kerstbrood met een vleugje Zest. (mocht je nog last-minute boodschapjes gaan doen, het is een echte aanrader!) Dank voor het recept collega Michiel van Leeuwen!

  Bekijk het hier het recept.

  Zestgroup, Escaperooms online

  Marjolein de Wit No Comments
  Zestgroup - Escaperooms

  Hoe zorgen wij voor een B I N D I N G tussen Zesters als thuiswerken de norm is? 

  We gingen digitaal aan de slag met 2 uitdagende escape rooms. In november speelden we met elkaar een Security escape room waarbij we hackers te slim af moesten te zijn. 

  Dit was zo’n succes dat we begin december wederom een escaperoom speelden; dit keer stond het Klimaat centraal. Met elkaar hebben we zo’n 75 minuten P U Z Z E L P R E T gehad waarin we Nederland hebben moeten redden van ‘Het dreigende water’.

  Inmiddels zijn de prijzenpakketten verstuurd naar de winnaars AronIrisLaurensMarcDeniseMauricio en onze escape room topper Michael (hij zat 2 x in het winnende team!); veel P L E Z I E R met het pakket! We kijken uit naar het volgende evenement!

  Sint Surprise

  Zestgroup No Comments
  Sint surprise

  Wat hebben we (online) plezier gehad gisteravond met elkaar! Zest organiseerde een online Sint Surprise avond.
  Een paar weken geleden hebben de Zesters online een lootje getrokken waarna iedereen aan de slag kon!

  Gisteravond mochten we – nadat de echte Zest-Sint ons een mooi gedicht had voorgedragen – dan eindelijk het ontvangen pakketje openmaken. Iedereen had flink zijn best gedaan; creatieve gedichten en surprises kwamen voorbij! Alle hulpsinten: onwijs bedankt voor de gezelligheid en mooie cadeaus!

  E-house Consultancy

  Zestgroup No Comments

  Denk jij erover om als consultant aan de slag te gaan? Twijfel je of een baan in de consultancy bij je past? Tijdens de Zest E-housedag Consultancy vertellen wij je alle ins en outs van het vak. Leer onze consultants kennen, stel je vragen en kom erachter wat een traineeship voor Young Professionals bij Zestgroup jou te bieden heeft. Op vrijdag 11 december 2020 staat wederom een Zest E-housedag consultancy op de agenda.

  ** Inschrijven kan nog; maar wees snel, nog maar enkele plekken beschikbaar! **

  Verder lezen over de E-house en over Zest >

  Succesvolle instap in C-ARM

  Marjolein de Wit No Comments

  Onze collega Eric Trijbels Trijbels vertelt over de succesvolle instap van Coteq Netbeheer op C-ARM. Binnen tijd, budget en volledig volgens verwachting is Coteq vanaf 19 oktober j.l. ingestapt in C-ARM.

  Een mooi voorbeeld van het combineren van Zest Project Excellence en Energy Excellence.

  Achtergrondinformatie en meer over deze IT-wijziging vind je hier >

  Zest-Lunchwandelen

  Zestgroup No Comments
  Zestgroup - Lunchwandelen

  Nu we al maanden thuis aan het werk zijn en we helaas nog steeds niet fysiek bij elkaar kunnen komen, hebben we vijf weken geleden het Zest-Lunchbellen geïntroduceerd. En wat is het een succes!

  Het idee: je wordt at random gekoppeld aan één van je collega’s om tijdens de lunch met elkaar te bellen. Je spreekt een moment in de week af en gaat dan gezellig samen babbelen tijdens een loopje in de buurt.

  Een win-win, want je:
  Spreekt een collega die je wellicht normaal niet zo snel zou bellen
  Hebt gelijk wat beweging gehad
  Schakelt echt even af van je werk
  Bent heerlijk buiten en hebt een frisse neus gehaald
  Kunt daarna weer fris en vol energie aan de slag

  We ontvangen hele leuke reacties op dit initiatief. Er wordt lekker bijgekletst, ideeën ontstaan, je leert elkaar beter kennen… We gaan hier zeker mee door!

  Nieuwe Zest-trainer Enterprise Big Data Professional®

  Zestgroup No Comments
  Zestgroup - trainer - Richard van Dijk

  Wist je dat… onze collega Richard van Dijk zich vanaf deze maand officiële APMG-trainer mag noemen? Hij haalde recentelijk zijn APMG International trainers-accreditatie via Zest Academy voor de training Enterprise Big Data Professional®.

  Zes Zesters hebben afgelopen week, na het volgen van deze training, succesvol het online examen gehaald!

  Richard, heel veel plezier en succes met het verzorgen van de toekomstige trainingen!

  Interesse in een Enterprise Big Data Professional® training? We vertellen er graag meer over > 

  Voor contact mail ons via zestacademy@zestgroup.nl

  Want to know more?

  More information, contact, apply; we'd love to hear from you!