Interview met Jeroen Geurtsen

Interview met Jeroen Geurtsen

Zestgroup No Comment

Jeroen Geurtsen, directeur en trainer van Zest Academy, vertelde aan Consultancy.nl over de inmiddels 5e Zest Masterclass Business Consultancy.

Aankomende september start weer een nieuwe lichting jonge talenten met de Zestgroup Masterclass Business Consultancy. Sinds de eerste editie in 2015 zijn al 33 afgestudeerden opgeleid tot consultants. Consultancy.nl sprak met Jeroen Geurtsen, directeur en trainer bij Zest Academy, over de aankomende editie en over hoe de Masterclass zich onderscheidt van andere programma’s in de markt.

De afgelopen jaren heeft management consultancybureau Zestgroup zijn klanten- en opdrachtenportefeuille sterk zien toenemen, met als gevolg een toenemende vraag naar nieuw talent. Om nieuwe, jonge professionals te werven en hen voor te bereiden op een loopbaan in de consultancy, lanceerde Zestgroup in 2015 haar eerste Masterclass Consultancy. Het betreft een traineeship van twee maanden, waarin deelnemers door zeer ervaren trainers worden klaargestoomd voor een carrière in de consultancy.

> Lees het volledige artikel op de site van Consultancy.nl

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!