IoT, hype én realiteit

IoT, hype én realiteit

Zestgroup No Comment

The Internet of Things gaat over het digitaliseren van de fysieke wereld en staat enorm in de aandacht. Zest kijkt verder dan de hype en richt zich op de vraag hoe onze klanten met de onderliggende technologie waarde kunnen creëren. De hype is eigenlijk een onderschatting van het volledige potentieel van the Internet of Things. De uitdaging is om te begrijpen waar echt waarde kan worden gecreëerd en met welke IT ondersteuning en organisatie die waarde ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden.

IoT gaat over het connecteren van mensen, dingen en plaatsen. Zest ziet kansen vanuit drie invalshoeken: Klant, Operatie en Business Model. We gaan meestal uit van een Use Case gebaseerde aanpak. Neem de tijd om eens achterover te leunen en te redenen vanuit IS WAS NEXT scenario’s, dan komen de voorbeelden vanzelf.

Condities waaraan voldaan moet worden en valkuilen liggen op het gebied van technologie, processen, organisatie en concurrentie. Zest formuleerde acht belangrijke aandachtspunten voor IoT projecten.

> Lees hoe deze acht IoT valkuilen te vermijden zijn

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!