Kennissessie Warmte

door | okt 13, 2021 | Consultancy, Energy, Projects, Trainingen

Iedere dag is er nieuws over de energietransitie: de noodzaak om afscheid te nemen van fossiele brandstoffen, realisatie van zonneparken, windparken, elektrisch vervoer, etc. Waar we minder over horen is welke processen er nodig zijn om dit allemaal mogelijk te maken. En laat dit nu net het werkveld zijn waar veel van onze collega’s actief zijn!

In de maanden oktober en november nemen we onze mensen met korte maar krachtige wekelijkse Boost your energy kennissessies mee in wat er in energieland gebeurt. High speed – High impact!

Vandaag stond de tweede kennissessie van de Boost your Energy reeks op de agenda; deze ging over Warmte. Wat is het? Welke mogelijkheden en vormen zijn er? Wat is de impact van Warmtewet en Regionale Energie Strategieën? Op welke wijze kan je warmte toepassen in de gebouwde omgeving om samen te verduurzamen en de doelstellingen uit het klimaatakkoord te realiseren voor 2030?

Zesters Stefan Jonkers en Robin Boor verzorgden samen met de Zest Focusgroep Energietransitie deze sessie; zij vertelden hun collega’s alles over de ontwikkelingen op dit gebied. Dank hiervoor!

Wil je meer weten over de energietransitie?
We helpen je graag verder! Neem contact met ons >

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

BEZOEKADRES

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTADRES

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEFOON

+31 (0)30 687 46 31
Ma-Vr: 08.30 - 17.00 uur

Confidental Infomation