Masterclass Business Consultancy

Biedt u onze trainees een vliegende start?

Ook in 2021 leidt Zestgroup zeer enthousiaste en ambitieuze kandidaten op tot business consultants in het Masterclass Business Consultancy programma. Inmiddels hebben meer dan 80 young professionals dit programma succesvol afgerond. Belangrijk aspect van dit programma is het opdoen van werkervaring.

Biedt u hen de kans om ervaring op te doen?

Zest wil graag de kansen vergroten voor startende werknemers in de consultancy branche. Zij biedt jonge starters met de Masterclass Consultancy de kans om zich voor te bereiden als consultant op de arbeidsmarkt. Door de combinatie van theoretische en case-based trainingen die de starters volgen, zijn zij in staat om als young professional een vliegende start te maken bij een ambitieus bedrijf. Uw bedrijf?

Heeft u een klus die maar niet af komt? Is er extra mankracht nodig of een frisse kijk van een ambitieuze young professional? Of is er behoefte aan een analyse waarvoor u zelf geen tijd kunt vrijmaken? Onze collega’s willen graag ermee aan de slag! Uiteraard presenteren zij tussentijds en na afronding hun resultaten middels een rapport of presentatie (in onderling overleg te bepalen).

Wij bieden uw organisatie

  • Enthousiaste, ambitieuze Zester die een speciaal door Zest ontwikkeld consultancy trainingsprogramma volgt
  • Begeleiding van de young professional door een senior Zest consultant

Periode

Als u belangstelling heeft, bepalen we graag
samen met u de opdracht voor 1 of meerdere young professionals. We stellen samen een uitdagend werkpakket op waar de Zester van kan leren, zich voorbereidt op de arbeidsmarkt en waarmee waarde aan uw bedrijf kan worden toegevoegd.

Meer informatie

Heeft u interesse? Laat het ons weten via masterclass@zestgroup.nl
We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Zestgroup

Zestgroup is een snelgroeiende consultancy organisatie met een unieke positie in de consultancy markt. De missie van Zestgroup is organisaties helpen zichzelf aan te passen en te verbeteren om daarmee waarde voor hun klanten toe te voegen, vandaag en in de toekomst. Met een handson mentaliteit bieden wij aan onze klanten oplossingen en advies die het verschil maken. Onze klanten waarderen ons zeer om onze deskundigheid en kennis van hun branche. In nauwe samenwerking met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen, met blijvende meerwaarde.
Ook in 2021 leidt Zestgroup zeer enthousiaste en ambitieuze kandidaten op tot business consultants in het Masterclass Business Consultancy programma.
Voor u hebben wij talentvolle young professionals aan de start van hun carrière; enthousiast om bij u aan de slag te gaan! Helpt u hen op weg?

Bekijk de flyer (PDF) met deze informatie >

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!