“Never waste a good crisis” met LEAN

door | feb 18, 2021 | Consultancy, LEAN, Projects

Wat kan Lean betekenen in het opvangen van de gevolgen van Covid-19?

Never waste a good crisis met LEANCOVID-19 houdt de wereld in zijn greep. Iedereen heeft te maken met COVID-19 en iedereen ervaart de gevolgen! Ondernemers zetten alle zeilen bij om hun bedrijf draaiende te houden en onze consultants ervaren dat dit hét moment is om al hun kennis, kunde én creativiteit aan te spreken en zich in te zetten ten behoeve van hun opdrachtgevers.

Verandering door enorme druk

In de afgelopen maanden hebben we ervaren dat in crisistijd veel zaken onder druk enorm veranderen. Er zijn problemen ontstaan die voorheen niet bestonden, processen veranderen, samenwerking (veelal op afstand) wordt nog belangrijker, resultaten blijven achter en taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden wijzigen. Eén ding is zeker: Het opvangen van deze veranderingen zal veel geld kosten en dat in een tijd waarin de meeste bedrijven te maken hebben met een sterke terugval in de verkoop van goederen en diensten en de overheidsuitgaven zeer snel stijgen.

Verspilling in processen elimineren

Zestgroup gelooft er sterk in dat onze consultants met hun LEAN-kennis en kunde, organisaties kunnen helpen het hoofd te bieden aan gevolgen van COVID-19. Immers, door de stijging van de kosten en uitgaven om de bedrijfsprocessen door te laten gaan, ontstaat de behoefte om verspillingen in de processen te elimineren. Er ligt een enorme kans om het werk en de output te verbeteren op basis van dezelfde of minder middelen. De besparingen die daarmee worden gerealiseerd zullen helpen om de kosten te betalen die COVID-19 met zich meebrengt.

Benieuwd hoe LEAN optimaal kan worden ingezet in de strijd tegen Corona?

Lees hoe Lean optimaal kan worden ingezet in de strijd tegen Corona in onze Lean Six Sigma Brochure >

De informatie in onze Lean Six Sigma brochure licht al een tipje van de sluier op. Als u meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact met ons op. In een videogesprek leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Zestgroup is een consultancybureau op het gebied van project management, project management office, business process management en business analyse. Zest past hierbij best practices toe op het gebied van change management, implementatie en uitvoering. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de juiste aanpak om uw organisatie verder te optimaliseren.

Wouter KamoenWouter Kamoen

Onze consultants hebben ruime ervaring in verschillende rollen en bij diverse opdrachtgevers. Doordat zij in staat zijn snel te schakelen, kunnen zij zich vanaf dag 1 inleven in uw situatie en meedenken in oplossingen op korte en lange termijn voor uw organisatie. Vanuit zijn rol als Directeur Zest Industries denkt Wouter Kamoen graag met u mee.

+31 6 24958007 | w.kamoen@zestgroup.nl

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

BEZOEKADRES

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTADRES

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEFOON

+31 (0)30 687 46 31
Ma-Vr: 08.30 - 17.00 uur

Confidental Infomation