Officiële opening Zest-kantoor

Officiële opening Zest-kantoor

Marjolein de Wit No Comment

Officiële opening Zest-kantoor, 27 september 2019

Het nieuwe Zest-kantoor aan de Lorentzlaan 3 in IJsselstein is vrijdag officieel geopend.

Collega’s, familie en buren, leveranciers waren hierbij aanwezig*.

Aan het einde van de middag kwamen collega’s, familieleden, vrienden en andere genodigden aan om eerst een blik te werpen op het prachtig ingerichte kantoorpand in IJsselstein.

De afgelopen maanden is enorm veel werk verzet in ons nieuwe kantoorpand. Er werd geschilderd, geklust en verhuisd. Wij zijn blij met ons nieuwe kantoor; er is veel daglicht, een open sfeer, transparantie en vanuit ons MVO-beleid zijn zoveel mogelijk materialen hergebruikt.

Het kantoor stroomde vol en na ontvangst met een feestelijk drankje en hapje was er een korte toespraak van Ron Saas, directeur COO van de Zestgroup. Daarna gingen we verder met verder met drankjes en hapjes. Ondertussen werden de aanwezige kinderen met ballonfiguren en glittertattoo’s versierd, kregen alle aanwezigen een rondleiding door het kantoor en werd er op de achtergrond door The Dutch Pianist mooie muziek gespeeld.

Dankwoord aan alle aanwezigen bij de opening

Zest wil via deze weg alle aanwezigen bedanken voor de komst naar de officiële opening op 27 september van het Zest-kantoor te IJsselstein. Wij kijken terug op een geslaagde middag en avond. Hieronder volgt een impressie van de opening en ons nieuwe kantoor.

* Klanten, alumni, relaties worden begin 2020 apart uitgenodigd voor een inspiratiesessie.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!