Onze vijf business consultants collega’s behalen Lean Six Sigma Green Belt!

door | dec 21, 2021 | Consultancy, LEAN, Trainingen

Onze vijf business consultants collega’s, Lieke, Quincy, Rashiq, Lucas en Mitchell behalen Lean Six Sigma Green Belt!

Na een intensieve APMG International training van acht dagen en een online examen zijn de vijf professionals van Zestgroup geslaagd voor hun Lean Six Sigma Green Belt. De training werd deels op ons kantoor en later door de aangescherpte maatregelen online verzorgd door senior consultant en Lean Six Sigma trainer van Zest Academy, Sebastiaan van Nes.

Lean Six Sigma (LSS) is een methodiek die wereldwijd wordt toegepast in verbetertrajecten. Het toepassen van Lean Six Sigma zorgt voor effectieve realisatie van kwaliteits- en efficiëntieverbeteringen. De focus van Lean ligt op snelheid, efficiëntie en het verwijderen van waste uit het proces. Six sigma focust op effectiviteit en het verwijderen van fouten. De combinatie van deze twee methoden is een krachtige, gestructureerde managementtool die kan leiden tot sterke prestatieverbeteringen van organisaties.

Benieuwd hoe onze Green Belts kunnen helpen bij het bereiken van een efficiënte procesverbeteringen met hun Lean Six Sigma-benadering binnen jouw organisatie? We komen graag met je in contact!

Lieke, Quincy, Rashiq, Lucas en Mitchell heel veel succes met het in de praktijk toepassen van de opgedane kennis!

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

VISIT US

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTAL ADDRESS

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEPHONE

+31 (0)30 687 46 31
Mo-fr 8.30 AM - 5 PM

Confidental Infomation