over ons

Waar we voor gaan. Samen!

Zestgroup is een consultancy- en projectbureau. We zijn gespecialiseerd in de verbetering van bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om de optimalisatie van bestaande business of de transitie naar een nieuwe organisatie; bij ons zit je goed.

Het is onze missie om de bedrijven van onze opdrachtgevers beter te laten draaien. Hiervoor zetten we onze inhoudelijke kennis, een fikse dosis nieuwsgierigheid en ondernemerschap in.

Zo verbeteren we processen en projecten op een manier die past bij onze klanten. Deze oplossingen zijn dan ook altijd maatwerk en geen kant-en-klare succesformule.

Als kennis- en projectpartner werkt Zestgroup met ruim 140 consultants aan uiteenlopende opdrachten voor (middel) grote bedrijven en multinationals.

Onze uitvalsbasis is ons kantoor in IJsselstein (Ut). Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar.

Over Zest Group

Familiebedrijf

Zest is een familiebedrijf. Dat is te merken aan de hechte groep die onze business consultants en management vormen. Hoewel we elkaar niet dagelijks zien, zorgen we ervoor dat we betrokken zijn bij elkaar en dat we kennis en ervaring opbouwen, én delen. Vanaf de start van Zest (2003) is onze ‘familie’ gegroeid en nog steeds heten we nieuwe leden van harte welkom.

Transition

Kernwaarden

Excellence. Praktisch. Passie. Onze kernwaarden. Deze komen in onze hele organisatie terug. Hiermee leveren we hoogwaardige dienstverlening. Met hoogwaardige business consultants. Continu.
Meer over onze kernwaarden ›

Analysis

DNA

Bedrijven en organisaties helpen verbeteren zit in ons DNA. We analyseren organisaties, systemen en processen en zorgen voor een helder rapport. Vervolgens gaan we aan de slag!
Bekijk wat we zoal doen ›
Excecution

TEAM

Zesters zijn enthousiast, kundig en daadkrachtig. Werken met plezier. Zetten zich 100% in. Overtreffen verwachtingen. Bieden de beste oplossing. Gaan verspilling van resources tegen.
Kijk wie wij zijn ›

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

VISIT US

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTAL ADDRESS

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEPHONE

+31 (0)30 687 46 31
Mo-fr 8.30 AM - 5 PM

Confidental Infomation