KERNWAARDEN

Vanaf 2003 is Zestgroup actief. De kernwaarden van toen zijn nog steeds erg belangrijk.

Binnen Zest hebben we zowel belangrijke waardes voor Zest als bedrijf als voor onze mensen, de Zesters. Deze zie je terug in de hele organisatie en in de Zesters. Zo behouden we onze basis en de familiecultuur.

Herken jij jezelf?

Passen onze Kernwaarden bij jou en lijkt het je gaaf om bij ons aan te sluiten? Kijk bij onze vacatures en wie weet tot snel!

Onze consultants bij jou aan de slag?

Neem contact met ons op; we komen graag een keer praten over de mogelijkheden.
In deze circel zie je waar we voor staan, wat we belangrijk vinden. We leggen graag aan je uit hoe dit in ons en in ons werk tot uiting komt.
Zestgroup Kernwaarden
agsdix-null

Excellence

In alles wat we doen streven we naar het beste resultaat. Dat doen we samen met en voor onze klanten. Excelleren in alle opzichten en deze kennis delen, dat is waar Zest voor staat. Dat doen we op de manier die bij de volgende kenwaarden past.

agsdix-null

Succesgarantie

Met onze praktische aanpak ben je gegarandeerd van de beste dienstverlening. Onze hoogwaardige consultants zorgen voor succesvol afgeronde projecten. We gaan elke uitdaging aan!

agsdix-null

Succesborging

Onze consultants zetten zich dagelijks in voor duurzame oplossingen die blijvend resultaat geven. Als wij weg zijn, kunnen jouw mensen ermee aan de slag. Dat is de toegevoegde waarde van Zest.

agsdix-null

Kwaliteit

Samen zorgen we voor verbetering. Wij zetten altijd dat stapje extra en gaan door waar anderen stoppen. Op onze manier, met jou naast ons aan het stuur. Zest verbetert. Alles, altijd.

agsdix-null

Passie

We werken vanuit een passie voor ons vak. Procesverbetering. Verspilling in resources tegengaan. We zijn gedreven in wat we doen. Passie voor het vak. Enthousiast in onze aanpak.

agsdix-null

Praktisch

Onze aanpak is no-nonsense. Zonder jargon. Je weet precies wat je aan ons hebt en wij weten dat ook van jou. Snel schakelen en slimme oplossingen. Hands-on. Altijd focus op resultaat.

Kernwaarden Zesters

Tijdens een intake is een wederzijdse “klik” noodzakelijk. Bepaald door persoonskenmerken, ervaringen en gedrag. Hiernaast een overzicht van de kernwaarden die wij heel belangrijk vinden, deze waarden zijn dan ook van toepassing op onze collega’s.

Zo weet je wat je in huis haalt!

Kernwaarden Zesters
Ahold Delhaize
ESDN
Tata steel
Vattenfall logo
Vitens logo
Vopak logo

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

VISIT US

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTAL ADDRESS

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEPHONE

+31 (0)30 687 46 31
Mo-fr 8.30 AM - 5 PM

Confidental Infomation