KERNWAARDEN

Vanaf 2003 is Zestgroup actief. De kernwaarden van toen zijn nog steeds erg belangrijk.

Binnen Zest hebben we zowel belangrijke waardes voor Zest als bedrijf als voor onze mensen, de Zesters. Deze zie je dus terug in de hele organisatie en in de Zesters. Zo behouden we onze basis en de familiecultuur.

agsdi-check-circle

Excellence

In alles wat we doen streven we naar het beste resultaat. Dat doen we samen met en voor onze klanten. Excelleren in alle opzichten en deze kennis delen, dat is waar Zest voor staat. Dat doen we op de manier die bij de volgende kenwaarden past.
agsdi-ruler

Praktisch

Onze aanpak is no-nonsense. Zonder jargon. Je weet precies wat je aan ons hebt en wij weten dat ook van jou. Snel schakelen en slimme oplossingen. Hands-on. Altijd focus op resultaat.
agsdi-heart-leaf

Passie

We werken vanuit een passie voor ons vak. Procesverbetering. Verspilling in resources tegengaan. We zijn gedreven in wat we doen. Passie voor het vak. Enthousiast in onze aanpak.

Kernwaarden Zesters

Tijdens een intake is een wederzijdse “klik” noodzakelijk. Bepaald door persoonskenmerken, ervaringen en gedrag. Hiernaast een overzicht van de kernwaarden die wij heel belangrijk vinden, deze waarden zijn dan ook van toepassing op onze collega’s.

Zo weet je wat je in huis haalt!

Kernwaarden Zesters
Ahold Delhaize
ESDN
Tata steel
Vattenfall logo
Vitens logo
Vopak logo

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

BEZOEKADRES

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTADRES

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEFOON

+31 (0)30 687 46 31
Ma-vr 08:30 -17:00 uur

Confidental Infomation