Platform Project Procurement & Contract Management in Jakarta

Platform Project Procurement & Contract Management in Jakarta

Zestgroup No Comment

1 Juni, Jakarta – Zest Purchasing aan de slag in Jakarta tijdens de Platform bijeenkomst Project Procurement & Contract Management. Dit platform is in Nederland sinds 3 jaar actief; met de vooruitzichten op economische groei en daarmee toename van CAPEX projecten in Azië is een dergelijk platform voor Indonesische bedrijven van hoge waarde.

Zest ziet bij veel bedrijven dezelfde tendens. Bedrijven willen meer grip hebben op hun investeringsprojecten door de projecteffectiviteit te vergroten met als doel het opleveren van een project binnen budget, tijd en het gewenste kwaliteitsniveau. Om dit te realiseren is controle hebben en houden over de commerciële risico’s vereist. De eerste bijeenkomst in Azië had dan ook als thema “Commercial risks and mitigation”.

Kennis delen en elkaar inspireren is de intentie van deze bijeenkomsten. Met de aanwezigheid en actieve deelname van diverse multinationals werd deze dag in Jakarta zeer geslaagd. De reacties waren enthousiast. De volgende bijeenkomst wordt op dit moment al gepland, samen met INA (Indonesian Benelux Chamber of Commerce).

> Zie ook een kort nieuwsbericht op de site van INA

> Lees het artikel dat in het magazine van INA verscheen over deze bijeenkomst

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!