Blog Archives

Cadeaus vanuit Zestgroup

Marjolein de Wit No Comments
Zestgroup - Cadeautjes geven is leuk - Oktober 2020

Wat leuk om collega’s blij te maken!

Jarige Zesters werden in februari nog in de watten gelegd met een overheerlijk – door het management bereid – verjaardagsdiner; vorige week gingen er meer dan 80 verjaardagsboxen op de bus naar alle Zesters die de afgelopen periode (tijdens de Corona-periode) jarig zijn geweest.
Wat een leuke reacties hebben we mogen ontvangen!

Daarnaast stuurden we de Zest-bingo-prijswinnaars hun welverdiende prijzen toe, een  waar de winnaars zelf een favoriet duurzaam cadeau kunnen uitkiezen. We zijn benieuwd wat ze ervoor gaan uitzoeken.

Veel plezier met de cadeaus allemaal!

Wil jij ook werken bij het gezelligste consultancy bureau van Nederland? Bekijk onze vacatures. We horen graag van je! >

Ben jij onze nieuwe Procurement collega?

Marjolein de Wit No Comments
Zestgroup vacature procurement

Een van onze openstaande vacatures is een interessante functie op het gebied van Procurement. De volledige vacature tref je hier aan: https://lnkd.in/dep6hJf

Herken jij jezelf hierin? We horen graag van je!

Bekijk al onze openstaande vacatures op het gebied van consultancy >

Op 27 november organiseert Zest een E-housedag Consultancy

Marjolein de Wit No Comments
Zestgroup-E-housedag-Consultancy-27-november-2020-aankondiging

* E – H O U S E D A G *

Vrijdag 27 organiseren wij een online E-housedag waarbij wij young professionals graag meenemen in de wereld van Consultancy. Wat houdt een baan als consultant in? Hoe ziet een dag als consultant eruit? Daarnaast krijg je een indruk van de werksfeer en leer je onze consultants kennen. Uiteraard hoor je ook wat een traineeship bij Zestgroup voor jou kan betekenen!

Meer info over deze digitale kennismaking met Consultancy & Zest >

Zestgroup Company Update

Marjolein de Wit No Comments
Zestgroup Bingo september 2020

Als de coronacrisis één ding duidelijk maakt, dan is het hoe belangrijk communicatie is.

De afgelopen twee weken organiseerden wij in drie online sessies onze kwartaal Company Updates voor alle Zest-collega’s.

Via Microsoft Teams deelde het management de ontwikkelingen van Zest en hoe we ervoor staan t.a.v. de ambitieuze doelstellingen voor dit jaar. Uiteraard was er ook voldoende ruimte voor vragen, interactie met elkaar, en… een leuke activiteit: een heuse Zest-Bingo!

Prijswinnaars Rene, Marc, Fardeau, Lieke, Quincy, Marlou, George; veel plezier met jullie prijs!

Wil jij ook werken bij het gezelligste consultancy bureau van Nederland? Bekijk onze vacatures. We horen graag van je! >

Zestgroup DevOps Fundamentals training

DevOps Fundamentals training door Zest

Marjolein de Wit No Comments

Zest breidt het trainingscurriculum uit met DevOps Fundamentals

Recent voegde wij een nieuwe training toe aan het curriculum van Zest Academy, te weten DevOps Fundamentals. Onze trainer Jeroen Geurtsen heeft zich hiervoor dit jaar via PeopleCert geaccrediteerd.

Heeft uw organisatie behoefte aan een DevOps Fundamentals training?

We komen graag in contact om de mogelijkheden voor een (online) training te bespreken.

Voor contact mail ons via zestacademy@zestgroup.nl

Een korte reflectie… inmiddels starten we met onze 11e Masterclass Consultancy!

Zestgroup No Comments

Meer dan 5 jaar geleden zijn wij gestart met een uniek programma, de Zest Masterclass Business Consultancy, genaamd. Dit is een traineeship voor young professionals waarbij zij een maand training volgen en vervolgens aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers. Een pittige, intensieve trainingsmaand en vervolgtraject, waarin de trainees een steile leercurve laten zien. Onze opdrachtgevers zijn blij met de enthousiaste, ambitieuze en goed opgeleide talenten!

Vandaag – maandag 31 augustus 2020 – starten we met de 11e editie van de Zest Masterclass Business Consultancy. Uiteraard is het programma de afgelopen jaren her en der fijn geslepen en wordt het continu aangepast aan de huidige vraag van de markt en klanten.

Dit traject is zeker niet onopgemerkt gebleven bij andere partijen; we zien om ons heen dat verschillende concullega’s en concurrenten van ons soortgelijke programma’s aanbieden. Zo’n mooi concept, we begrijpen wel dat anderen dat overnemen. Uiteraard zijn we ervan overtuigd dat ons concept – juist door onze jaren lange ervaring – uniek is en blijft.

Benieuwd naar wat Zest jou als consultant kan bieden? >

Of benieuwd wat onze talenten voor uw bedrijf kunnen betekenen? >

Zestgroup PubQuiz

Marjolein de Wit No Comments
Zestgroup PubQuiz

Vorige maand organiseerden wij op de vrijdagmiddagen een PubQuiz voor onze collega’s. Wat een gezelligheid… en goed om elkaar weer even te zien/spreken! De prijzen zijn inmiddels bij de winnaars binnen; geniet ervan Lard MuntenRichard van Dijk! En bedankt voor de organisatie Anne Staal!

Inmiddels zijn wij aan de slag met het voorbereiden van een volgende leuke digitale activiteit voor onze collega’s, dit keer met een zomers tintje! Wat het is houden we nog even geheim.

Voor nu: geniet van de zomer! ☼

Wil jij ook werken bij het gezelligste consultancy bureau van Nederland? Bekijk onze vacatures. We horen graag van je! >

Zest Acadamy online trainingen

Marjolein de Wit No Comments
Zestgroup Lessons learned

Vanuit Zest Academy hebben de afgelopen drie maanden digitale trainingen succesvol plaatsgevonden. Via de virtuele omgevingen als MS Teams en het APMG Learning Platform (ALP) hebben onze ervaren trainers de deelnemers met succes PRINCE2®Foundation, Lean Six Sigma Yellow Belt, Managing Benefits®Foundation, ITIL® Foundation, MoP®Foundation en AgilePM®Foundation methodieken bij kunnen brengen. Een mooie toevoeging aan de CV’s van onze collega’s!

Wij zijn momenteel bezig met het voorbereiden van ons trainingsprogramma voor het najaar. Voor nu wensen wij iedereen die van hun welverdiende vrije dagen gaan genieten (alvast) een fijne zomer/ Staycation.

Welkom Back

Marjolein de Wit No Comments
Zestgroup open kantoor 1 juli 2020

Woensdag 1 juli | De dag dat we onze kantoordeuren in IJsselstein weer gedoseerd en met strakke richtlijnen opendoen voor onze collega’s die reeds drie en halve maand vanuit huis werken. Erg fijn om elkaar weer – op veilige afstand – te mogen ontmoeten!

Ondanks dat we ons kantoor met mate openstellen, is het protocol nog steeds om zoveel mogelijk thuis te werken.

Daarom organiseert Zest vandaag voor alle Zesters een interessante (online) training Thuiswerken tijdens Corona. Deze training wordt gegeven door psychologe Florence de Lange en Zester Monique Singleton haakt vanuit haar rol als vertrouwenspersoon en coach binnen Zestgroup aan als co-host. Welke uitdagingen heb jij nu thuiswerken alweer even noodzakelijk is? Wat is de impact van thuiswerken op je presenteren en je werk/privébalans? Hoe zorg je voor structuur en hoe ga je om met stress in onzekere tijden? We zijn benieuwd naar de tips en tricks die wij gaan krijgen!

Dank voor de mooie stickers op ons kantoor EPC Nieuwegein.

Onze collega en Scrum Master Rimke Braakman vertelt over haar ervaring met de implementatie van SAFe®

Marjolein de Wit No Comments
NXP uitrol SAFe Rimke Braakman

Rimke Braakman, business consultant bij Zestgroup, vertelt over haar klus bij een van de opdrachtgevers van Zestgroup:

“Bij NXP wordt al twee jaar gewerkt aan de implementatie van SAFe®. Aangezien er al in grote mate Agile werd gewerkt, was SAFe® een logische volgende stap. Het is erg interessant om als Scrum Master te werken tijdens deze verandering in de manier van werken, en om te ervaren hoe zoiets gedreven wordt.

Recent vond de Product Increment Planning plaats, waar voor de eerste keer alle medewerkers aan meededen én die volledig remote was. In drie dagen werd met het hele domein tegelijkertijd een planning voor de komende drie maanden gemaakt. Het was even spannend of dit een succes zou worden, aangezien de deelnemers over de hele wereld zaten en het hele event virtueel was. Alhoewel het in het begin voor iedereen even zoeken was, is er volop samengewerkt en zijn alle afhankelijkheden tussen de teams in kaart gebracht, waardoor er een solide planning staat waar iedereen vertrouwen in heeft. Uiteraard zal er iedere iteratie bijgestuurd worden, zoals het hoort in SAFe®. Ik ervaarde tijdens het event een steile leercurve binnen mijn team en kijk uit naar onze volgende stap in volwassenheid!”

We wensen Rimke heel veel succes met de nieuwe uitdagingen die nog op haar pad komen!

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!