Blog Archives

Lol maken, Hard werken, Samen, Resultaat… Zestgroup

Zestgroup No Comments

“Lol maken, Hard werken, Samen, Resultaat.” Vorige en deze week was dat volop te merken bij Zestgroup. Naast de vele uitdagende opdrachten bij onze klanten was er tijd voor:

  • Gezelligheid tijdens de Quiz ”Leer je collega’s kennen” | In deze online tijd erg leuk om elkaar beter te leren kennen natuurlijk! Tijdens de quiz kwamen we leuke weetjes over elkaar te weten.
  • Insights over het bedrijf tijdens de Company Update | Het management vertelt over waar we staan als bedrijf, hoe het gaat, wat de uitdagingen zijn voor de komende periode, etc. Daarnaast vertellen collega’s over interessante opdrachten waar andere collega’s weer van kunnen leren. Super gaaf om te horen wat “we” allemaal doen!
  • Kennisuitbreiding tijdens de diverse werkgroepen en trainingen | Door het volgen van trainingen en bijwonen van kennissessies ontwikkelen onze collega’s zich continu. Diverse werkgroepen kwamen deze week weer digitaal bij elkaar en de training AgilePM®  Foundation stond op de agenda.
  • Maandelijkse verjaardagsavond | Normaal doen we dit fysiek in een luxe restaurant; vanwege de geldende maatregelen vinden deze avondjes momenteel digitaal plaats. Uiteraard zorgen we voor genoeg lekkers. Ondanks de fysieke afstand, erg fijn om bij te kletsen en “slap te lullen” met elkaar.

Zoals je ziet: naast hard werken, vinden we lol maken erg belangrijk bij Zest. Wil jij bij onze volgende events aanwezig zijn? Kijk dan snel tussen onze openstaande vacatures!

Zestgroup ondersteunt implementatie uniform systeem voor netbeheerders

Zestgroup No Comments

De totstandkoming van het programma C-ARM in het gehele Nederlandse energielandschap was een uniek traject. De consultants van Zestgroup hebben vanuit verschillende rollen bij verschillende stakeholders bijgedragen aan deze mijlpaal. 

Op Consultancy.nl, een bericht daarover >

Het eerste jaar van Zesters

Zestgroup No Comments

Onze collega’s Lars Kattenbeld & Marije van Haaren vertellen over hun eerste jaar bij Zestgroup, de traineeship Business Consultancy, en de ontwikkeling die zij doormaakten in hun opdrachten.

Meer over ons unieke traineeship vind je op onze website: Masterclass Consultancy

Zij vertellen er meer over in een interview aan Consultancy.nl >

Zestgroup optimalisatie

Zestgroup No Comments

Vaak ziet men op tegen verandering. Hoe zorg je voor een aanpak waar iedereen tevreden is en het maximale resultaat behaald wordt voor de afdeling?

Zestgroup heeft ruime ervaring en expertise in change management, zo ook met betrekking tot software-implementaties. Meermaals hebben onze consultants de organisatorische kant van software-implementaties en andere ingrijpende veranderingen bij onze opdrachtgevers mogen managen. Parallel aan technische implementaties zorgt onze aanpak voor:
✔ Gedegen voorbereiding van de business op verandering
✔ Verminderde weerstand
✔ Hogere adoptiegraad
✔ Structureel doorbreken van oude patronen (houding / gedrag)
✔ Positieve impact op planning & budget

Zest kenmerkt zich door haar specialistische kennis en jaren lange opgebouwde ervaring op het gebied van verandermanagement; onze passie is om op pragmatische wijze processen te optimaliseren.

Verder praten over wat onze aanpak uniek maakt? In een persoonlijk gesprek lichten wij eerdere implementaties graag toe en kijken we wat onze change professionals voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem contact op voor meer info.

Zo maakt Zestgroup een succesvolle digitaliseringsslag

Zestgroup No Comments

 (CFO Zestgroup) aan het woord over de succesvolle digitaliseringsslag die Zestgroup met Exact doormaakt.

Lees onze ervaring in het interview met Exact >

Vacature PMO consultant

Zestgroup No Comments
Zestgroup vacature pmo consultant

Zorg jij ervoor dat in een project alles op rolletjes verloopt? Ben jij organisatorisch sterk en houd jij het overzicht? Bij Zestgroup zijn we op zoek naar PMO consultants. De volledige vacature kun je hier vinden: https://lnkd.in/dxwXCnM

Met de juiste kennis en kunde op een PMO-rol bij klanten

Zestgroup No Comments

John Starrenburg en Marlou Formijn over kennisontwikkeling binnen de focusgroep PMO van Zestgroup.

We vertellen er meer over in een artikel aan Consultancy.nl, lees het hier >

Afronding intensieve trainingsmaand

Marjolein de Wit No Comments
Zestgroup afsluitende lunch MC12

Vorige week hebben we met elkaar de digitale trainingsmaand van de Masterclass Business Consultancy – editie 12, die in februari van start ging, met een overheerlijke digitale feestelijke lunch afgerond.

Trainers werden bedankt voor het overdragen van hun kennis en ervaringen; onze nieuwe collega’s feliciteerden we met het succesvol afronden van de intensieve trainingsmaand.

Wat fijn om gezamenlijk met onze enthousiaste trainers en de 11 young professionals een informeel samenzijn te hebben waarin we toostten met een glaasje prosecco en heel veel lekkernijen!

Wij wensen AntonAnneFlorisKayMatthijsMitchellPascalPimRashiq, Rens en Ruby veel werkplezier met uitdagende opdrachten bij onze gave opdrachtgevers!

“Never waste a good crisis” met Lean

Zestgroup No Comments

Iedereen heeft te maken met COVID-19 en iedereen ervaart de gevolgen. Welke impact heeft COVID-19 op onze dienstverlening en onze klanten?

We zoomen vandaag in op 1 van onze specialisaties en de mogelijkheden daarvan.

Wat kan L E A N voor uw organisatie betekenen en hoe zet je L E A N optimaal in bij het opvangen van de gevolgen van Covid-19? Lees verder op onze website >

Daarna verder praten? We horen het graag!

Zest begeleidt en faciliteert bij totstandkoming C-ARM

Marjolein de Wit No Comments
estgroup C-ARM - Energiesector - Consultancy

Vandaag blikken we terug op een mooie behaalde mijlpaal voor de energiesector: de totstandkoming van C-ARM.

Het programma C-ARM draagt bij aan een uniforme en gebalanceerde energiemarkt in Nederland, dankzij de samenwerking van alle betrokken marktpartijen. De totstandkoming van dit programma was een uniek traject, waarbinnen de consultants van Zestgroup verschillende adviserende en uitvoerende rollen hebben vervuld bij de regionale netbeheerders en Energie Data Services Nederland (EDSN) B.V.

Lees hoe de consultants van Zest hebben bijgedragen aan deze mijlpaal in energieland: Zest begeleidt en faciliteert bij totstandkoming C-ARM

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!