Zest Purchasing

Dé specialist in zowel Projectinkoop (CAPEX) als NPR Category Management Techniek (MRO)

De divisie Zest Purchasing kenmerkt zich als dé specialist in zowel Projectinkoop (CAPEX) als NPR Category Management Techniek (MRO). Bij al haar opdrachtgevers in binnen- en buitenland realiseert Zest Purchasing daadwerkelijk toegevoegde waarde. Dit doen wij door het toepassen van onze kennis, brede branche-ervaring en een hands-on mentaliteit. In de sectoren Energy, Pharmacy, Food & Beverage, Chemie, Oil & Gas, Maritiem, GWW (Infra & Utiliteit), Heavy Industry en Health/Nutrition zijn wij actief.

Elke organisatie heeft specifieke kenmerken en uitdagingen. Daarom biedt de divisie Zest Purchasing geen standaardoplossingen, maar op én met de klant afgestemde oplossingen. Om daadwerkelijke impact te creeëren kijken wij bij elke opdracht opnieuw naar de behoeftes van de klant, de cultuur van de orgranisatie en het externe speelveld. Met advies of ondersteuning van Zest Purchasing zijn wij ervan overtuigd dat elke organisatie in staat moet zijn om op inkoopgebied te kunnen excelleren.

Onze consultants bij u aan de slag?

Wij selecteren onze professionals zorgvuldig en u kunt zelf de klik ervaren. We zorgen voor diversiteit en beschikbaarheid. Met onze assessments en toolbox wordt uw inkoop professioneler. Uiteraard staan we altijd open voor uw inbreng. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Robert Willems
r.willems@zestgroup.nl
+31 (0)6 27 19 30 32

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!