SECTOREN

Onze specialisaties

U wilt de concurrentie verslaan, winstgevend blijven, uw afdeling op orde brengen, uw medewerkers tevreden houden; de kracht van uw onderneming hangt in belangrijke mate af van uw interne organisatie, de motor van het geheel. Zonder goede organisatie géén tevreden klanten.

Zestgroup is actief op operationeel, tactisch niveau. Hierbij ligt het zwaartepunt op business transformatie. Hierbij valt te denken analyseren van bestaande processen en systemen, het doen van verbetervoorstellen en het uitvoeren, implementeren en begeleiden hiervan. Datamigratie, reorganisatie en software implementaties zijn slechts enkele voorbeelden.

Waar nodig leveren we ook een bijdrage aan strategische keuzes. Hierbij valt te denken aan IT-infrastructuur en digitale strategie. Anderzijds leveren we ook een bijdrage aan operationele support indien gewenst.

Onze focus ligt voornamelijk bij de volgende business areas:

Daarnaast heeft Zestgroup ook kennis in de Government en Health sector.

Bij industries ligt de nadruk op project- en programma management voor toonaangevende bedrijven als Vopak, NXP en ASML. Binnen Utilities ligt de focus op projectmanagement, consultancy en operationele support bij klanten als Engie, Eon, Vattenfall en Eneco. Purchasing bestrijkt het gehele procurement proces waarbij het is gespecialiseerd in Capex projecten en mag het internationale bedrijven als TEVA en Van Oord als vaste klantenkring rekenen.

Bekijk ons portfolio voor een greep uit ons klantenbestand!

Actuele berichten vanuit Zest

2020: Zestgroup stijgt naar plek 40! > 
2019: Zestgroup hoogste nieuwe binnenkomer in de consultancy

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!