Health

Uw zorg ontzorgen

Vanuit de divisie Zest Healthcare van Zestgroup, levert Zest diensten met specifieke focus op de zorg.

Wij zijn organisatie verbeteraars, met passie voor verbeteren van binnenuit, het aanspreken van de kracht van de medewerkers, het samenwerken aan procesoptimalisaties en duurzame groei.

Kwaliteit, veiligheid en efficiency zijn momenteel de sleutelwoorden binnen de zorgsector. Zest Healthcare heeft als doel haar klant volledig te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op haar core business, de zorg van haar klanten. Wij dragen de zorg voor het optimaliseren van de bedrijfsvoering op welke manier dan ook.

Zest Healthcare richt zich op de zorginstellingen, ziekenhuizen, zorgverzekeraars en andere zorggerichte organisaties. De diensten die wij aanbieden bestaan onder andere uit het verbeteren van bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering, inrichten van zorglogistiek, het bouwen van zorgapplicaties (agile: snel en praktisch) en het begeleiden van veranderingsprojecten (inclusief project- en interim management).

Iedere organisatie, ook binnen de zorgsector, heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Daarom kijkt Zest Healthcare, samen met haar klanten, creatief naar de mogelijkheden om de gestelde strategie te bereiken op een pragmatische wijze. Verbetertrajecten, nieuwe processen, veranderende omstandigheden of implementaties van systemen slagen alleen door samen te werken naar de juiste oplossingen. Alleen op die manier wordt het maximale resultaat behaald.

Caring for your Excellence. Together.

Contact

    Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

    Want to know more?

    More information, contact, apply; we'd love to hear from you!