Unieke mogelijkheden voor de energietransitie

Zestgroup geeft handen en voeten aan de Energietransitie

Heeft u een project of initiatief opgestart gelinkt aan de energietransitie en wilt u profiteren van professionele kennis en kunde?

Er is veel optimisme als het gaat om het nemen van initiatief op het gebied van de energietransitie en daar worden we enthousiast van! Tegelijkertijd zien we ook dat, met name jonge organisaties, soms wel wat advies kunnen gebruiken. Daarom stelt Zestgroup haar kennis van de energiemarkt en skills om projecten succesvol te laten verlopen, graag beschikbaar.

Advies van een professioneel team

Zestgroup stelt pro-bono haar kennis en kunde beschikbaar voor jonge organisaties of projecten die al enigszins op weg zijn, maar wel gebruik willen maken van advies van een professioneel team van consultants. Hiermee helpt Zestgroup initiatieven op concrete wijze naar de volgende stap op weg naar de energietransitie. Onder meer door het verzorgen van een Energietransitietraining.
>> Bent u klaar voor de volgende stap? (PDF download – Mogelijkheden energietransitie)

Zestgroup nodigt u uit

Heeft u een project of initiatief opgestart gelinkt aan de energietransitie? Heeft u de eerste mijlpalen bereikt maar kunt u hulp gebruiken met het vervolgtraject? Laat het ons dan weten en neem persoonlijk contact op. Dan kijken we samen naar wat Zestgroup kan betekenen. Bij een succesvolle match zal Zestgroup zich committeren aan het verder op weg helpen van uw initiatief!

Maak de energietransitie een feit!

Bent u enthousiast, gemotiveerd of gewoon geïnteresseerd, neem dan contact met ons op:
Henry Heine | Principal Consultant Zest Utilities
[email protected] | 0640162889
John Starrenburg | Managing Director Zest Utilities
[email protected] | 0622910531


Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen?

Zestgroup is een ervaren consultancy- en projectorganisatie met een unieke positie in de markt. Onze missie en passie is het toevoegen van  waarde aan organisaties en bedrijven, klein en groot, vandaag en in de  toekomst. Met een hands-on mentaliteit bieden wij aan onze klanten oplossingen en adviezen die het verschil maken. Onze klanten waarderen  ons zeer om onze deskundigheid en kennis van hun branche. In nauwe samenwerking met u werken we naar de beste oplossingen, met blijvende meerwaarde.

Zestgroup en de energietransitie

De Energietransitie staat vandaag de dag volop in de belangstelling in energieland; alle betrokkenen – lokalen initiatieven, overheid, beheerders van infrastructuur, commerciële marktpartijen – hebben ideeën over wat de Energietransitie voor hun gaat betekenen. Echter blijft het bij het ruime begrip Energietransitie, waarbij veelal alleen de link wordt gelegd met duurzame en schone energie. Zestgroup gaat verder en maakt de Energietransitie concreet en tastbaar door simpelweg te doen, samen met u!

Anno 2018 levert Zestgroup een waardevolle bijdrage aan de Energietransitie door het realiseren van deze verandering op het gebied van wet- en regelgeving, marktstructuur, organisatie, processen, data en systemen: Executing the Energy Transition!

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie

Meer informatie, reageren, solliciteren; we horen het graag!