Industries

Proces optimalisatie | Change management

zest industriesVanuit de divisie Zest Industries is Zest actief in de industrie sector. Primaire focus van deze divisie ligt op procesoptimalisatie en changemanagement.

In een industrie sector waar proces- en kostenoptimalisatie aan de orde van de dag zijn, behoudt Zest het overzicht door het toepassen van opgedane kennis, kunde en ervaring.
Met onze end-to-end aanpak en een focus op de toegevoegde waarde (business case), ondersteunen wij al jaren bedrijven in de industrie sector. Met deze kennis, gecombineerd met onze kennis en kunde op het gebied van bedrijfsmodellering, procesoptimalisatie, portfolio-, programma- en projectmanagement en ERP, helpen wij onze klanten het onderscheidende vermogen te versterken en de inefficiënties in de processen te verbeteren en veranderen.

Natuurlijk heeft iedere organisatie zijn specifieke kenmerken en iedere uitdaging zijn unieke kenmerken. Daarom biedt Zest geen standaardoplossingen, maar op en met de klant afgestemde oplossingen. Daarbij kijkende naar zowel het proces, de ondersteunende organisatie als IT. Alleen op die manier denken wij het maximale resultaat te kunnen behalen.

Leaders in Business Process Improvement and Agile Change Management

Neem voor meer informatie contact op met:
Ron Saas | r.saas@zestgroup.nl | +31 (0)6 54 61 17 86

Wouter Kamoen | w.kamoen@zestgroup.nl | +31 (0)6 24 95 80 07

Contact

    Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

    Want to know more?

    More information, contact, apply; we'd love to hear from you!