Government

Transparantie | Integratie | Centralisatie | Samenwerking | Klantgericht

Vanuit de divisie Zest Overheid van Zestgroup levert Zest diensten aan in de overheid sector. Waar transparantie, integratie, centralisatie, samenwerking en klantgerichtheid sleutelwoorden zijn voor de komende jaren, behoudt Zest Overheid het overzicht door het toepassen van opgedane kennis, kunde en ervaring.

Met onze end-to-end aanpak en een focus op de toegevoegde waarde voor de klant (business case), ondersteunen wij ministeries, zelfstandige bestuursorganen, provincies en  gemeentes. Zowel de primaire als de secundaire processen kennen wij als geen ander. Met deze kennis, gecombineerd met onze kennis en kunde op het gebied van bedrijfsmodellering, proces optimalisatie en ERP/ SAP, helpen wij onze klanten processen te verbeteren.

Natuurlijk heeft iedere organisatie zijn specifieke kenmerken en iedere uitdaging zijn unieke kenmerken. Daarom biedt Zest Overheid geen standaardoplossingen, maar op en met de klant afgestemde oplossingen. Daarbij kijkende naar zowel het proces, de ondersteunende organisatie als IT. Alleen op die manier denken wij het maximale resultaat te kunnen behalen.

De partner voor de Overheid.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!