SPECIALISATIES

Processen die vloeiend lopen. Je afdeling volledig op orde. Tevreden medewerkers. Dat willen we allemaal. De kracht van een onderneming hangt in belangrijke mate af van de interne organisatie. De motor van het geheel. Zonder goede organisatie géén tevreden klanten. Zest helpt je hierbij. Onze consultants zetten de basis neer zodat jij je doelen behaalt.

We zijn actief op operationeel en tactisch niveau en richten ons voornamelijk op business transformatie.

We analyseren bestaande processen en systemen en doen verbetervoorstellen. Vervolgens zijn we betrokken bij de uitvoering, implementatie en begeleiding.

En we gaan verder: onze werkzaamheden behelzen ook datamigraties, reorganisaties, software implementaties, leveranciersselectie, contractmanagement, claimmanagement, aanbestedingen, MRO-trajecten, veranderende IT-infrastructuren en optimalisatie van digitale strategieën.

Vaak is er bij onze opdrachten een bijdrage aan strategische keuzes nodig; ook hierin denken wij graag mee.

Zestgroup Operational Excellence

Operational Excellence

Zestgroup verbetert. Processen, procedures en de manier waarop mensen samenwerken. Waar anderen stoppen, gaan onze mensen door. Wij zijn pas tevreden, als een bedrijf of afdeling in de praktijk ook écht beter loopt. Dat bereiken we samen. Met elkaar en met onze klanten.

Het DNA van Zestgroup: het helpen verbeteren van bedrijven en organisaties. Onze consultants onderscheiden zich door systemen en processen van organisaties op heldere wijze, met daadkracht en vooral met veel plezier te analyseren en verbeteren. Met multidisciplinair project- en programma management verzorgen we de implementatie, en mag je rekenen op onze follow-up.

Energy excellence

De energiemarkt in Nederland en Europa. Deze kennen wij als geen ander. Wij combineren inhoudelijke branchekennis en jarenlange ervaring. Verbetertrajecten, implementaties, systeemupdates; wij komen graag langs. Bij grofweg alle Nederlandse energiebedrijven en netbeheerders hebben wij relaties.
Lees verder ›

agsdix-null

Procurement excellence

Grote investeringsprojecten. Daar komt meer bij kijken dan de inkoop van onderdelen. Denk aan de aanleg van een windpark of een nieuwe productiestraat in een fabriek. Wij adviseren bij alle aspecten. Supplierselectie, contractmanagement, claimmanagement, mediation; wij verzorgen het.
Lees verder ›

agsdix-null

Project excellence

De wereld is complex en altijd in beweging. Toch continu verbeteren, overzicht behouden over je business en de richting van je digitale transformatie? Dat kan! Wij geloven in onze unieke aanpak, aangepast aan de specifieke klantsituatie. Zest is je partner om te zorgen dat jij je onderscheidt in de markt en je doelen behaalt.
Lees verder ›

Ahold Delhaize
ESDN
Tata steel
Vattenfall logo
Vitens logo
Vopak logo

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

VISIT US

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTAL ADDRESS

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEPHONE

+31 (0)30 687 46 31
Mo-fr 8.30 AM - 5 PM

Confidental Infomation