PROCUREMENT EXCELLENCE

Of je een windpark aanlegt of een nieuwe productiestraat in de fabriek; wij adviseren tijdens elke fase in de levenscyclus van een kapitaalintensief project. Denk aan strategieontwikkeling, leveranciersselectie, aanbestedingen, contractmanagement, claimmanagement, onderhandelings- of tendertrajecten. Onze divisie Zest Purchasing is dé specialist in zowel Projectinkoop (CAPEX) als NPR Category Management Techniek (MRO).

Bij al onze opdrachtgevers (in binnen- en buitenland) zetten wij onze kennis, branche-ervaring en hands-on mentaliteit in. We zijn actief in de sectoren Renewables, Pharmacy, Food & Beverage, Chemie, Oil & Gas, Maritiem, Staal en Health.

Grote investeringsprojecten zijn meer dan het inregelen van de inkoop van onderdelen. Zest stemt oplossingen altijd af op jou – en mét jou – de klant. We kijken altijd naar je behoeftes, de cultuur van je organisatie en het externe speelveld. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw organisatie met ons advies of en ondersteuning klaar is om op inkoopgebied te excelleren.

Neem contact op

onze specialisaties

Capex inkoop

Onze toegevoegde waarde in CAPEX-projecten realiseren we door zowel de inkoop- als de contractmanagement-rol doordacht in te vullen.

Zest Purchasing denkt na over een goede contracting-strategie en realiseert tendertrajecten en contractonderhandelingen. We managen risico’s door ze vooraf in kaart te brengen en te controleren vanuit onze rol als contract- en claimmanager.

Zest Purchasing is initiator van “CAPEX Platform Nederland”. Op dit platform delen multinationals hun kennis op het gebied van CAPEX inkoop.

MRO Optimalisatie

Zest Purchasing heeft inmiddels een indrukwekkende trackrecord opgebouwd in het optimaliseren van technisch inkopen van MRO artikelen (maintenance, repair and operations artikelen).

Met een gerealiseerde out-of-pocket kostenbesparing verbeteren wij de processen en systemen van onze klanten.

We hebben al het verschil gemaakt in de volgende sectoren: Energy, Pharmacy, Food & Beverage, Chemie, Oil&Gas, Maritiem, Heavy Industry en Heath/Nutrition. Hiervoor zetten wij onze “Inkoopcombinatie Nieuwe Stijl” in.

Capital Execution

Tijdig leveren en het voldoen aan de beoogde budget- en kwaliteitseisen. Dat zijn de grootste uitdagingen voor kapitaalintensieve projecten. Deze zaken hebben een aanzienlijke negatieve financiële en imago impact voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers.

Wij gaan bij elk project voor een intensieve samenwerking tussen de verschillende benodigde vakdisciplines. Alleen zo is een verandering in werkwijze haalbaar.

Zestgroup heeft veel ervaring met deze uitdagingen en brengt de belangrijkste disciplines samen in een “internationaal multidisciplinair samenwerkingsmodel”.

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

VISIT US

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTAL ADDRESS

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEPHONE

+31 (0)30 687 46 31
Mo-fr 8.30 AM - 5 PM

Confidental Infomation