project excellence

Proces- en kostenoptimalisatie is voor ons dagelijkse kost

De wereld is complex en altijd in beweging. Toch continu verbeteren, overzicht behouden over je business en de richting van je digitale transformatie? Dat kan!

Te vaak kiezen organisaties een veel gebruikte, algemene aanpak. Wij geloven niet in een ‘one size fits all’ methodiek.

De Zester creëert een aanpak die wordt aangepast aan de specifieke situatie van de klant. Met alle betrokken partijen wordt rekening gehouden. De partners in de keten, de medewerkers en hun verschillende culturen en de klanten.

Zest is je partner om te zorgen dat jij je onderscheidt in de markt en je doelen behaalt!

Bij al onze opdrachtgevers (in binnen- en buitenland) zetten wij onze kennis, branche-ervaring en hands-on mentaliteit in. We zijn onder andere actief in de sectoren Food & Beverage, Energy, Oil & Gas, Industry, High-Tech, Logistics en Health. 

 

Neem contact op

Kennispartner

Kennis van de markt en van de diverse methoden en technieken vinden wij heel belangrijk. Al onze business consultants worden vanuit onze geaccrediteerde Zest Academy continu getraind. Gecombineerd met hun expertise in bedrijfsprocessen en opgebouwde ervaring helpen onze all-round specialisten de klant met hun doelstellingen.

Onze consultants

De Zester is onderscheidend, ondernemend, neemt initiatief, en heeft de drive en ambitie om uitstekende resultaten voor de klant te behalen.

Focus op samenwerking en het opbouwen van een connectie met de klant zijn ook kenmerken van de Zest-consultants.

Totaaloplossing

De Zester stroopt zelf de mouwen op, draagt actief op tactisch-operationeel niveau bij en is als geen ander in staat de uitdaging van de klant te vertalen naar pragmatische oplossingen. Deze oplossingen op een goede manier implementeren op de werkvloer doen we ook. Met deze totaalaanpak behaal je het beste resultaat!

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

VISIT US

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTAL ADDRESS

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEPHONE

+31 (0)30 687 46 31
Mo-fr 8.30 AM - 5 PM

Confidental Infomation