Consultancy skills basic

Consulting Skills workshop is een belangrijke eerste stap voor consultants in hun carrière. In de training komt de volledige levenscyclus van een consulting project aan bod inclusief tools en technieken (leren en ervaren).

Hoe pak je een adviesopdracht aan? De Consultancy Skills training volgt het adviesproces. Centraal staat een aanpak voor de eerste fase van bedrijfstransformaties, genaamd ‘Analyse en Ontwerp’ (A&O). Na de Consultancy Skills training ben je in staat om een dergelijk project op de juiste manier aan te pakken.

Wat kun je verwachten van de basis Consultancy Skills training?
Storyboarding / panel writing: in strategische- en management consultancy opdrachten zijn presentaties vaak de belangrijkste deliverables van een consultant. Hoe kan ik een storyboard gebruiken om de bood[1]schap goed over te brengen? Hoe helpt storyboarding je om tijd te besparen in adviestrajecten?
Pyramid Principle: verbetert de kwaliteit en leesbaarheid van geschreven documenten. Relevant voor alle voorstellen, rapporten, stuurgroep presentaties, etc.

Deze training is onderdeel van “Personal Skills’’. Andere trainingen zijn: C.V. & Intake, Overtuigend presenteren basics, Begeleiding & coaching (MBTI), Cultural communication, Personal leadership en Verandermanagement Zest.

Download flyer
Op aanvraag
Op aanvraag

Interesse in deze training?

  Resultaten

  • Leren en demonstreren (oefenen) voor adviesopdrachten
  • Ondervinden en leren samenwerken in een teamomgeving
  • Deelnemers hebben de kans om enkele stappen uit de levenscyclus van een adviesproject te ervaren en bijbehorende tools te gebruiken door middel van cases

  Doelgroep

  Deze training is geschikt voor consultants in spé en junior consultants.

  Groepsgrootte

  Wij streven naar 8-15 deelnemers per training. Onze ervaring leert dat hierdoor de interactie en betrokkenheid van de deelnemers optimaal is.

  Cursusmateriaal

  • Slidedeck

  Vorm

  • 4 dagdelen
  • Op ons kantoor in IJsselstein, online, incompany of maatwerk
  • Nederlands of Engels

  Trainers

  Zestgroup Robert-Jan van den Berg
  Robert-Jan van den Berg

  Senior business consultant en trainer Zest Academy • Robert-Jan is trainer van Consultancy skills, Overtuigend presenteren en Business Case trainingen binnen Zest Academy. Door zijn jarenlange opgebouwde kennis en praktijkervaring in consultancy haal je het beste uit je training.

  Quote van een trainee over Robert-Jan: “Enthousiaste trainer die op een leuke maar zakelijke manier de stof overbrengt door theorie en praktijkvoorbeelden af te wisselen”.

  Trainingsbordjes met Zestgroup logo
  Rudolf Heine

  Senior business consultant en trainer Zest Academy • Rudolf is trainer van Consultancy skills en Overtuigend presenteren trainingen binnen Zest Academy. Door zijn jarenlange opgebouwde kennis en praktijkervaring in consultancy haal je het beste uit je training.

  Quote van een trainee over Rudolf: “Rudolf is erg enthousiast is zijn aanpak en vrije interpretatie van alles wat om hem heen gebeurt. Dit maakt het erg aantrekkelijk om naar te kijken en te luisteren.”.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Schrijf je in voor onze

  Nieuwsbrief

  BEZOEKADRES

  Lorentzlaan 3
  3401 MX IJsselstein

  POSTADRES

  Postbus 294
  3400 AG IJsselstein

  TELEFOON

  +31 (0)30 687 46 31
  Ma-Vr: 08.30 - 17.00 uur

  Confidental Infomation