C.V. & Intake

Het uitvoeren van een intake is een belangrijke stap bij de start van het adviesproces waar iedereen mee te maken krijgt. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op verschillende situaties die voorkomen.

Deze training is onderdeel van “Personal Skills’’. Andere trainingen zijn: Consultancy Skills, Overtuigend presenteren basics, Begeleiding & coaching (MBTI), Cultural communication, Personal leadership en Verandermanagement Zest.

Op aanvraag
Op aanvraag

Interesse in deze training?

  Resultaten

  Na het volgen van deze training heeft de deelnemer geoefend met het opstellen van een C.V., heeft hier feedback op gekregen en heeft tips en trucs gekregen bij het opstellen van een C.V. De deelnemer heeft een intakegesprek geoefend en kent valkuilen, do’s & don'ts bij het voeren van een intakegesprek. Na afloop is de deelnemer voorbereid op het voeren van een intakegesprek bij een klant.

  Doelgroep

  De training is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren opdrachtnemers die hun communicatieve vaardigheden willen uitbreiden of verbeteren.

  Groepsgrootte

  Wij streven naar 8-15 deelnemers per training. Onze ervaring leert dat hierdoor de interactie en betrokkenheid van de deelnemers optimaal is.

  Cursusmateriaal

  • Slidedeck

  Vorm

  • 4 dagdelen
  • Op ons kantoor in IJsselstein, online, incompany of maatwerk
  • Nederlands of Engels

  Trainer

  Zestgroup Cindy Dodemont
  Cindy Dodemont

  Senior business consultant en trainer Zest Academy • Cindy is trainer van C.V. & intake training binnen Zest Academy. Zij inspireert je vanuit verschillende invalshoeken naar jezelf te kijken.

  Quote van een trainee over Cindy: “Cindy kan door haar karakter heel goed bij iedereen de aandacht erbij houden bij een (online) training. Cindy heeft een unieke persoonlijkheid en werkwijze en is erg enthousiast”.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Schrijf je in voor onze

  Nieuwsbrief

  BEZOEKADRES

  Lorentzlaan 3
  3401 MX IJsselstein

  POSTADRES

  Postbus 294
  3400 AG IJsselstein

  TELEFOON

  +31 (0)30 687 46 31
  Ma-Vr: 08.30 - 17.00 uur

  Confidental Infomation