Overtuigend presenteren basic

Presenteren is een belangrijke vaardigheid die je kunt verbeteren door veel te oefenen, maar ook door te weten wat belangrijk is bij het geven van presentatie. In de training Overtuigend presenteren gaan we aan de slag met je presentatievaardigheden. De training is een combinatie van theorie over presenteren en het toepassen van deze theorie in de praktijk. Zo begint het geven van een goede presentatie altijd bij de voorbereiding, hoe bereid je de training voor? Wat is de opbouw van de presentatie? Tijdens de presentatie is je communicatiestijl belangrijk. Je leert het verschil tussen para- en non-verbale communicatie, hoe je deze communicatie kunt verbeteren en hoe je je publiek kunt activeren. Het kan dat je weerstand krijgt tijdens of na je presentatie. Je leert hier effectief mee om te gaan. Het praktische gedeelte bestaat uit oefeningen en het geven van een eindpresentatie waarin alle kennis wordt toepast. Gedurende de gehele training krijgen deelnemers feedback en persoonlijke tips.

Deze training is onderdeel van “Personal Skills’’. Andere trainingen zijn: Consultancy Skills, C.V. & Intake, Begeleiding & coaching (MBTI), Cultural communication, Personal leadership en Verandermanagement Zest.

Download flyer
Op aanvraag
Op aanvraag

Interesse in deze training?

  Resultaten

  Na het volgen van deze training heeft de deelnemer tools om zelfverzekerd een overtuigende presentatie te geven. De deelnemer:
  • Is in staat om overtuigend een boodschap over te brengen
  • Is in staat om de aandacht van het publiek vast te houden
  • Weet hoe om te gaan met spanning tijdens de presentatie
  • Kan toehoorders boeien en inspireren

  Doelgroep

  Deze training is geschikt voor iedereen die wilt leren presenteren op een overtuigende wijze waarbij men de boodschap goed laten overkomen en men de aandacht van het publiek vasthoud.

  Groepsgrootte

  Wij streven naar 8-15 deelnemers per training. Onze ervaring leert dat hierdoor de interactie en betrokkenheid van de deelnemers optimaal is.

  Cursusmateriaal

  • Slidedeck

  Vorm

  • 2 dagdelen
  • Op ons kantoor in IJsselstein, online, incompany of maatwerk
  • Nederlands of Engels

  Trainers

  Zestgroup Robert-Jan van den Berg
  Robert-Jan van den Berg

  Senior business consultant en trainer Zest Academy • Robert-Jan is trainer van Consultancy skills, Overtuigend presenteren en Business Case trainingen binnen Zest Academy. Door zijn jarenlange opgebouwde kennis en praktijkervaring in consultancy haal je het beste uit je training.

  Quote van een trainee over Robert-Jan: “Enthousiaste trainer die op een leuke maar zakelijke manier de stof overbrengt door theorie en praktijkvoorbeelden af te wisselen”.

  Trainingsbordjes met Zestgroup logo
  Rudolf Heine

  Senior business consultant en trainer Zest Academy • Rudolf is trainer van Consultancy skills en Overtuigend presenteren trainingen binnen Zest Academy. Door zijn jarenlange opgebouwde kennis en praktijkervaring in consultancy haal je het beste uit je training.

  Quote van een trainee over Rudolf: “Rudolf is erg enthousiast is zijn aanpak en vrije interpretatie van alles wat om hem heen gebeurt. Dit maakt het erg aantrekkelijk om naar te kijken en te luisteren.”.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Schrijf je in voor onze

  Nieuwsbrief

  BEZOEKADRES

  Lorentzlaan 3
  3401 MX IJsselstein

  POSTADRES

  Postbus 294
  3400 AG IJsselstein

  TELEFOON

  +31 (0)30 687 46 31
  Ma-Vr: 08.30 - 17.00 uur

  Confidental Infomation