ACADEMY

Ontwikkeling | Kennis | Kwaliteit

De juiste competenties. Belangrijk! Om hoge kwaliteit dienstverlening te kunnen leveren, stimuleren en faciliteren wij voortdurend de ontwikkeling van onze consultants. Trainingen, werkgroepen, kennissessies; zo blijven onze collega’s continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zitten zij met een goed gevulde rugzak bij onze opdrachtgevers.

Zest Academy biedt vanuit 6 kennisdomeinen gecertificeerde trainingen aan op verschillende niveaus, intern gegeven door ervaren trainers.

Zestgroup hecht veel waarde aan kennisdeling en samenwerking met haar klanten. Klanten van Zestgroup zijn dan ook van harte welkom om deel te nemen aan diverse trainingen van het opleidingscurriculum van Zest Academy.

Maatwerk

Afhankelijk van de aard van de training, is maatwerk mogelijk. Uiteraard altijd in goed overleg. De inhoud van de training wordt dan volledig afgestemd op uw organisatie en situatie. Indien er meerdere trainingen worden afgenomen zorgen we dat deze naadloos op elkaar aansluiten.
Contact over maatwerk >

Locatie

Trainingen worden gegeven op het kantoor van Zestgroup in IJsselstein (Utrecht). Indien gewenst kunnen trainingen ook op locatie worden verzorgd. Uiteraard worden vandaag de dag – in verband met de geldende thuiswerk-maatregelen – ook veel trainingen digitaal verzorgd.
Trainingen op de agenda >

Young Professional Program

Vanaf 2015 start elk half jaar bij Zest een groep ambitieuze young professionals. Tijdens dit unieke, door Zest ontwikkelde programma volgen de net-afgestudeerden met een intensief trainingstraject. Ervaring opdoen als business consultant – met de juiste begeleiding – maakt uiteraard ook onderdeel uit van dit programma. Een kickstart van hun carierre!
Meer over dit traineeship >

Agile_Project_Management_-_ATO
Stakeholder_Engagement_-_ATO
Lean_Six_Sigma_-_Yellow_Belt_-_ATO
Lean_Six_Sigma_-_Orange_Belt_-_ATO
Lean_Six_Sigma_-_Green_Belt_-_ATO
Obashi_-_ATO
Big_data_EBDP_ATO
Big_data_EBDA_ATO
BiSL_Foundation_-_ATO
BiSL_Advanced_-_ATO
Agile_Change_Agent_-_ATO
Managing_Benefits_-_ATO
AgileBA_-_ATO
MSP_ATO
ITIL_ATO
MoP_ATO
PRINCE2_ATO
MoV_ATO

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

VISIT US

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTAL ADDRESS

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEPHONE

+31 (0)30 687 46 31
Mo-fr 8.30 AM - 5 PM

Confidental Infomation