Zest bezoekt EUW

Zest bezoekt EUW

Zestgroup No Comment

Dit jaar was Zest Utilities traditiegetrouw aanwezig op de European Utilities Week. Dit jaar hoefde we niet ver te reizen aangezien de beurs in Amsterdam georganiseerd werd. Het is duidelijk te zien dat de beurs zich ontwikkelt van een metering and billing beurs tot een beurs waarin de aandacht gericht is op de Energietransitie, verduurzaming, Smarthomes en Smart Utilities. Bijna alle actoren in de sector zijn aanwezig, hebben een stand of lopen de rondjes en bezoeken de diverse presentaties. Opvallend is dat de deelname van energieleveranciers lijkt af te nemen, terwijl zij zo’n belangrijke rol hebben in de energietransitie, wie vertegenwoordigt beter “the voice of the customer”? Laten we hopen dat de volgende editie ook ingaat op nieuwe inventieve klantgerelateerde initiatieven. Naast het netwerken hebben we op de EUW ook mogen genieten van de diverse borrels en van de nodige “after parties”. Volgend jaar weer.

Daarnaast bezoeken we vanaf dit jaar dezelfde beurzen gericht op de Watersector. Vrij bescheiden wordt er in deze sector gewerkt aan innovatieve projecten die de watersector de komende jaren op z’n kop gaan zetten.

Uiteraard innoveert Zest mee en gaan we met onze klanten zorgdragen voor het implemteren van de nodige aanpassingen om klaar te zijn van een mooie en duurzame toekomst.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!